Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзиви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои свещи да взема?
Collapse
X
-
Ами би трябвало на италианска кола да върви по-добре италианска марка свещи.Въпеки, че аз съм с BOSCH свещи и кабели MM, нямам проблеми вече няколко години Виж и тук: http://www.bosch.bg/bg/products/car_...lugs/index.htm
-
Слагай NGК и не се занимавай с глупости колега.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Кои свещи да взема?
M5kov написа:Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзивиex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Аз съм ползвал Бош и Беру, от които съм доволен (еднополюсни и двата модела). С Марели еднополюсни и NGK триполюсни съм брал ядове.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Купих колата от Италия с двуполюсни NGК, преди около 1000 км. ги смених отново със същите никакви ядове.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Благодаря за отговорите.Поръчах си NGK, но не произведени за фиат, защото нямаше налични... Дано да са читави"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Кои свещи да взема?
packo84 написа:M5kov написа:Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзивиRoy Jones Jr - Yall must ve forgot
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар