Ами би трябвало на италианска кола да върви по-добре италианска марка свещи.Въпеки, че аз съм с BOSCH свещи и кабели MM, нямам проблеми вече няколко години Виж и тук: http://www.bosch.bg/bg/products/car_...lugs/index.htm
Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзиви
Ако след проверка по ВИН ти излизат двуполюсните свещи вземи си тези на Фиат. от Тях има 2 вида- произведени от Шампион и от NGK за Фиат. Вземи тези произведени от NGK. Номерът им е 46472021.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Аз съм ползвал Бош и Беру, от които съм доволен (еднополюсни и двата модела). С Марели еднополюсни и NGK триполюсни съм брал ядове.
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзиви
Ако след проверка по ВИН ти излизат двуполюсните свещи вземи си тези на Фиат. от Тях има 2 вида- произведени от Шампион и от NGK за Фиат. Вземи тези произведени от NGK. Номерът им е 46472021.
Коментар