Колеги купих си нова кола Пунто спортинг и ще трябва да сменям консумативи(масло,ремаци и т.н)Някои може ли да ми каже преблизително колко пари да си преготвя.А и да ми предложите какво масло да и сложа(синтетика,полу или минерално)???? Колега, добре дошъл във форума.Постарай се занапред да отваряш нова тема и то ако не намериш отговорите във вече съществуваща.Офтопика не се толерира.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени за консумативи
Collapse
X
-
Re: Цени за консумативи
KARLOVECA написа:Колеги купих си нова кола Пунто спортинг и ще трябва да сменям консумативи(масло,ремаци и т.н)Някои може ли да ми каже преблизително колко пари да си преготвя.А и да ми предложите какво масло да и сложа(синтетика,полу или минерално)???? Колега, добре дошъл във форума.Постарай се занапред да отваряш нова тема и то ако не намериш отговорите във вече съществуваща.Офтопика не се толерира.Модераторски екип на fiat-bg.org.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Един калкулатор + www.axm-auto.com и сам ще си отговориш.Относно маслото,Една Селениа Голд ще ти свърши работа.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Един калкулатор + www.axm-auto.com и сам ще си отговориш.Относно маслото,Една Селениа Голд ще ти свърши работа.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Хайде да не правим поредната тема "най-доброто ли е за италианките маслото селения" щото за това теми с лопата да ги ринеш...Освен това колегата е казал, че Селения Голд ще свърши работа, което само по себе си е безусловна истина Също толкова, колкото и това, че има и по-добри масла от него.Но и за това има изписани кофи с мастило.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
YAROSHKH написа:Replay написа:Един калкулатор + www.axm-auto.com и сам ще си отговориш.Относно маслото,Една Селениа Голд ще ти свърши работа.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
YAROSHKH написа:Replay написа:Един калкулатор + www.axm-auto.com и сам ще си отговориш.Относно маслото,Една Селениа Голд ще ти свърши работа.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
KARLOVECA написа:Колеги смяната на всичко консумативи ми излезна 230 лв.Но в серзив в Карлово не в София.Маслото доколкото си спомням е полусинтетика Havoline ама точните номера не ги помна.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар