Напоследък гледам доста добавки се появиха за масла. Имате ли наблюдения вършат ли работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли добавки за маслото?
Collapse
X
-
Re: Ползвате ли добавки за маслото?
Halt написа:Напоследък гледам доста добавки се появиха за масла. Имате ли наблюдения вършат ли работа?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Аз слагах на стария форд една добавка на лики моли че гореше много масло и там действаше доста добре- разхода спря.Сега я сложих и на бравото ама не помага пак ми изчезва маслото от картера.Тъй че то си зависи и от колата- при едни може да действа при друг не.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Ползвате ли добавки за маслото?
Halt написа:Напоследък гледам доста добавки се появиха за масла. Имате ли наблюдения вършат ли работа?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Има и промиващи добавки, както е писал колегата преди мен, какъв ефект търсиш в крайна сметка?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Halt написа:batproho написа:Има и промиващи добавки, както е писал колегата преди мен, какъв ефект търсиш в крайна сметка?Майтапа на страна - наистина са добри. Пробвай ще се убедиш! До момента 5 автомобила на приятели, заредени с Политрон почти изцяло спряха да харчат масло. Видял съм го с очите си, а не съм го чул. Някой от тях доливаха 2литра за 10к.км.Успех.
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:за намаляване на разхода на маслото най добре е ремонт на двигатела на една добавка пише -че ако като е сложите не помогне отитете на сервизPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Четох в един сайт (златен меркурий) за добавка на керамична основа на Gold Eagle. Пишат, че един вид запечатва двг. и намалява триенето между елементите на мотора. Ако някой я е ползвал да сподели. А иначе добавките играят точно такава роля, да предотвратят по-нататъчно износване, а не предотвратяват основен ремонт. Ститне ли се до там нищо не помага. Та затова и аз питам, защото колата ми е наред, но е на около 150000-250000 км.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:Четох в един сайт (златен меркурий) за добавка на керамична основа на Gold Eagle. Пишат, че един вид запечатва двг. и намалява триенето между елементите на мотора. Ако някой я е ползвал да сподели. А иначе добавките играят точно такава роля, да предотвратят по-нататъчно износване, а не предотвратяват основен ремонт. Ститне ли се до там нищо не помага. Та затова и аз питам, защото колата ми е наред, но е на около 150000-250000 км.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: кола
Danchojn написа:kluchar написа:за намаляване на разхода на маслото най добре е ремонт на двигатела на една добавка пише -че ако като е сложите не помогне отитете на сервизПо въпроса за добавките за подобряване на качествата на маслата, мойто лично мнение е, че хубавите масла си имат всички необходими добавки още от призводителя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар