Напоследък гледам доста добавки се появиха за масла. Имате ли наблюдения вършат ли работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли добавки за маслото?
Collapse
X
-
Re: Ползвате ли добавки за маслото?
Halt написа:Напоследък гледам доста добавки се появиха за масла. Имате ли наблюдения вършат ли работа?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Аз слагах на стария форд една добавка на лики моли че гореше много масло и там действаше доста добре- разхода спря.Сега я сложих и на бравото ама не помага пак ми изчезва маслото от картера.Тъй че то си зависи и от колата- при едни може да действа при друг не.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Ползвате ли добавки за маслото?
Halt написа:Напоследък гледам доста добавки се появиха за масла. Имате ли наблюдения вършат ли работа?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Има и промиващи добавки, както е писал колегата преди мен, какъв ефект търсиш в крайна сметка?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Halt написа:batproho написа:Има и промиващи добавки, както е писал колегата преди мен, какъв ефект търсиш в крайна сметка?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:за намаляване на разхода на маслото най добре е ремонт на двигатела на една добавка пише -че ако като е сложите не помогне отитете на сервизPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Четох в един сайт (златен меркурий) за добавка на керамична основа на Gold Eagle. Пишат, че един вид запечатва двг. и намалява триенето между елементите на мотора. Ако някой я е ползвал да сподели. А иначе добавките играят точно такава роля, да предотвратят по-нататъчно износване, а не предотвратяват основен ремонт. Ститне ли се до там нищо не помага. Та затова и аз питам, защото колата ми е наред, но е на около 150000-250000 км.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:Четох в един сайт (златен меркурий) за добавка на керамична основа на Gold Eagle. Пишат, че един вид запечатва двг. и намалява триенето между елементите на мотора. Ако някой я е ползвал да сподели. А иначе добавките играят точно такава роля, да предотвратят по-нататъчно износване, а не предотвратяват основен ремонт. Ститне ли се до там нищо не помага. Та затова и аз питам, защото колата ми е наред, но е на около 150000-250000 км.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: кола
Danchojn написа:kluchar написа:за намаляване на разхода на маслото най добре е ремонт на двигатела на една добавка пише -че ако като е сложите не помогне отитете на сервиз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар