Кви са тия цени от 9,40 аз май се набутах днес от ОМВ Казанлък 13 и нещо си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде Turtle Wax Rain Repellent - НАМЕРЕНО!
Collapse
X
-
chokicha написа:не знам този препарат дали върши работа, ама ако е като този който си купих против запотяване на стъклата- аман ти и работатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Добре че видях поста на Торнадо че се преситих да споделя впечатления.Миналата неделя ги минах всички стъкла(предното 2 пъти)+фаровете и огледалата.Цялата процедура ми отне около 20 минути и 40-50 мл. от препарата.Ефекта е поразителен. Чак ме хвана яд че досега не съм го ползвал.Обещавам при първият дъжд да направя едно клипче.За сега пробата ми е от поливане с вода и пръскалките на чистачките.Тия дни гледах брошурите на Метро и там го видях на цена 8,40 на промоция.
Коментар
-
Хоп....и аз отскочих до МЕТРО и се сдобих с тази вакса за стъкло Искам само да отбележа, че подобен ефект съм имал когато измия стъклата отвън с препарат за прозорци (не помня точната марка), но се задържаше само за около 2-3 дни.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Вече две годи използвам една бутилка от тази "магия" и имам още за ползване.Ефекта е все така поразителен въпреки ,че течността 2 годишна.В неделя третирах предното и задното стъкло,а снощи ме заваля дъжд извън града.За 20 километра път Бургас-Черноморец не ми се наложи да пусна чистачките.При скорост 100-110км (80км .за пуританите) всички капки отлитаха от стъклото.
Коментар
-
Само аз ли имам проблем с тоя Търтъл? Като вали дъжд и карам с над 80 е супер- не пускам чистачки въобще, обаче ако карам бавно и пусна чистачките винаги започват да прескачат по стъклото и да тракат, направо ще се откърти моторчето. С няколко марки чистачки го прави и даже в един дъжд се чудих как да го разкарам от предното стъкло та минавах с корселин,после пастиране едвам падна.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Ами стандартни ползвам, тия бананите не ми харесва как стоят на колата. Едните ми бяха Champion , правеше го и с Alca и с Hella . Явно нещо не се получава като комбинация между прозореца и чистачките като сложа репелента. Иначе на магистрала като карах в силен дъжд не пускам въобще чистачките и другите ме гледат такаФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар