ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде Turtle Wax Rain Repellent - НАМЕРЕНО!
Collapse
X
-
Сега ми изникна в главата следния въпрос.Как се отразява препарата когато имаме заскрежаване/заледяване на стъклото рано сутрин, както в момента времето е точно такова? Има ли някакви плюсове и минуси? Като махаш с стъргалката за лед заскрежаването, препарата пак ли ще изкара да речем 1 месец, или на 3-тото премахване на скрежта трябва отново да се прави упражнението с мазането?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
В един английски сайт четох че се препоръчва да се маже на всеки 2 седмици, а аз преди си мазах веднъж на 2-3 месеца, и за 2 месеца пак си имаше ефект. Ако се маже според препоръчаното, то ледът със сигурност няма да му повлияе - докато падне намазания слой, ввече щще е време за нов. В петък сутринта, всички стъкла ми бяха замръзнали, освен челното, което изглеждаше само като запотено, и с няколко капки вода, и 1 движение на чистачките се изчисти перфектно. MartoModev - купи ми 1 шише, защото днес на 4 км, и на шипченски проход в Еко-тата нямаше такъв препарат. Пък аз съм ти купилк едни чистачки, мини утре да си ги вземеш.
Коментар
-
ogi28b написа:В един английски сайт четох че се препоръчва да се маже на всеки 2 седмици, а аз преди си мазах веднъж на 2-3 месеца, и за 2 месеца пак си имаше ефект. Ако се маже според препоръчаното, то ледът със сигурност няма да му повлияе - докато падне намазания слой, ввече щще е време за нов. В петък сутринта, всички стъкла ми бяха замръзнали, освен челното, което изглеждаше само като запотено, и с няколко капки вода, и 1 движение на чистачките се изчисти перфектно. MartoModev - купи ми 1 шише, защото днес на 4 км, и на шипченски проход в Еко-тата нямаше такъв препарат. Пък аз съм ти купилк едни чистачки, мини утре да си ги вземеш.
Коментар
-
Aз съм много доволен от този продукт:http://a1.vox.com/6a00f48cf48ef20003...9860b-piИли 12лв беше или 17 от OMV.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Aз съм много доволен от този продукт:http://a1.vox.com/6a00f48cf48ef20003...9860b-piИли 12лв беше или 17 от OMV.Прикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Та да споделя мнение и аз относно тази вакса. Понеже карам основно градско установих следната разлика между преди нанасяне и след това е факта, че водата седи на капки. Докато не излязох извънградско, там имаше огромна разлика в момента в който дигна 80км и всичко което е по стъклото се изстрелва от въздушната струя към тавана. Е тогава почувствах приятният гъдел, че не съм го взел на празно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар