Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за зимни гуми Кумхо 185 60 14

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за зимни гуми Кумхо 185 60 14

Колеги карам Брава 1,4 ,таа оригиналните ми гуми са 175/65/14R , и наскоро си поръчах 2 зимни в същия размер,(просто някой е объркал) но вместо тях получих 185 60 14. Та въпроса ми е мога ми да и ги закача и кво влияние ще окаже.

по-хубаво е да са теснички гумите за зимата.ама не вярвам кой знае какъв проблем да имаш с 185.тука един градски кара пак браво с 1.2 16 в. гумите му зимните са 195-50-15 .ако пък не е късно върни ги гумите да ти доставят това което си поръчал. успех :D
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Не би тряблало да имаш проблем. Доста Брави съм виждал с този размер (185 60 14).http://www.avtogumi.com/
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

И летните и зимните са ми 195/50/15 и нямам проблеми.

Коментар

Ама да предните са 185/60 а задните са си нормални 175 65

Коментар

Никакъв проблем няма да имаш, като обща обиколка са еднакви двата размера.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

185 60 14 са идеални за Бравослагай и карай без да се замисляш
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Карам с четири гуми 2х2 Kumho 185/60/14 абсолютно никакви грижи .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Какво мислите за зимни гуми Кумхо 185 60 14

Bob Sungera написа:
                  Колеги карам Брава 1,4 ,таа оригиналните ми гуми са 175/65/14R , и наскоро си поръчах 2 зимни в същия размер,(просто някой е объркал) но вместо тях получих 185 60 14. Та въпроса ми е мога ми да и ги закача и кво влияние ще окаже.
                  Колега, слагай ги и не се притеснавай въобще. Ако поразгледаш в сайта avtogumi.bg по марката на автомобила си , ще видиш следното : Разликата е толкова малка, че няма да забележиш. А, това с по-тесните гуми ,важи само ако караш по нивите, където не е минал още снегорин, и скоро не се очаква... :P . То вярно , че у нас рядко чистят пътищата но рядко се застоява толкова много, че до следобеда да не разчистят поне малко. Разяснявам: Гумата е необходимо да е тясна само в случаи когато не е утъпкан снегът. За да може силата на натиск да е по-голяма, и самата гума да утъпква. Когато снегът вече е слегнат, то това се превръща в противното - по-малката площ намаля контакта с пътя... Вече сам прецени колко тясна искаш да е гумата. Ако искаш да се пързаляш по много - сложи дори 145 .... На моята кола така препоръчаха по-тясна гума на човека който ходи да слагат зимни гуми, и познай какво му мисля, като се поразлигави времето .... Аман от така наречените "майстори" ! Дори не се заблуждавайте от стажа на голяма част от монтьорите и гумаджии. Големият стаж не означава , че познават материята с която работят. Можете да проверите дали знае за какво говори, като задавате уточняващи въпроси. Когато един човек не си знае работата, започва да говори общи приказки ....
                  Прикачени файлове
                  FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Да вчера видях линка, супер полезен мерси много

Коментар

Working...
                    X