Здравейте колеги. Днес бях на преглед и ми предоставиха съответните цени и части за смяна: 1. Вътрешни маншони на полуоските - ляв и десен - 35.4+19.10 2. Предни дискове и накладки - 2х53.60 + 51.80 3. Ремонтен комплект предни спирачни апарати - ~ 2х254. Предни биалети - 2х27.205. Втулки на предна стабилизираща щанга - 2х15.50Това са цени за части, отделно се заплаща работата която е около 25лв. на час. Нямам представа колко време ще отнемат посочените ремонти, но мисля някъде около 7-8 часа май....А и едно уточнение, говорим за Софийски цени Какво мислите - струва ли си, скъпо ли е и т.н.(Колата е фиат типо 93г. 1.4)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Справка за ремонт - типо
Collapse
X
-
Абсурд. Цакат те с дисковете. Скъпи са . Накладките биха могли да са толкова ,но трябва да са от рода на Textar.И тук те цакат. С биалетките -също. По- добре отиди и си купи сам частите ,а после остави колата да се прави. " Майсторите ’’ които сами предлагат да купят частите ,купуват евтини такива , а ти обявават цени за скъпи....Моля,пишете малко по-грамотно...
-
Re: Справка за ремонт - типо
Nikcho написа:Здравейте колеги. Днес бях на преглед и ми предоставиха съответните цени и части за смяна: 1. Вътрешни маншони на полуоските - ляв и десен - 35.4+19.10 2. Предни дискове и накладки - 2х53.60 + 51.80 3. Ремонтен комплект предни спирачни апарати - ~ 2х254. Предни биалети - 2х27.205. Втулки на предна стабилизираща щанга - 2х15.50Това са цени за части, отделно се заплаща работата която е около 25лв. на час. Нямам представа колко време ще отнемат посочените ремонти, но мисля някъде около 7-8 часа май....А и едно уточнение, говорим за Софийски цени Какво мислите - струва ли си, скъпо ли е и т.н.(Колата е фиат типо 93г. 1.4)ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
За частите ясно. Очаквах го. в смисъл не са специализиран сервиз за фиат и малко се занимават с такива коли, но съм правил други коли при момчетата и ми харесва как работят и как се отнасят към клиентите. Но за справка, проучвам нещата, защото всеки майстор рано или късно "изтрещява" За цената на работата как мислите 22лв. час нормално ли? И за такъв ремонт горе-долу колко време и съответно пари ще отнеме(като изключим частите - ще си ги взема от нашия си магазин AXM-AUTO)Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар