Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava задна чистачка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Brava задна чистачка?

Здравейте! Преди време пускам тема за задната чистачка, но много не ми стана ясно, та за това пускам втора тема.Значи свалиха ми я и остана само едно метално нещо дълго 5 см. Интересува ме по магазините мога ли да намеря задна чистачка за този модел, или трябва да се разкарвам из автоморгите? P.S. сега видях че това, което ми трябва е рамото с перото и май-май не се намира по магазините?Питам и сам си отговарям :D Май ми трябва това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 ?

Колега разходи се по моргите, там вероятността да намериш това което ти трябва е по-голяма а и цената спрямо тази в магазина ще е доста по-приемлива.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Fiat Brava задна чистачка?

Viiipeer написа:
      Здравейте! Преди време пускам тема за задната чистачка, но много не ми стана ясно, та за това пускам втора тема.Значи свалиха ми я и остана само едно метално нещо дълго 5 см. Интересува ме по магазините мога ли да намеря задна чистачка за този модел, или трябва да се разкарвам из автоморгите? P.S. сега видях че това, което ми трябва е рамото с перото и май-май не се намира по магазините?Питам и сам си отговарям :D Май ми трябва това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 ?
      Колега имам я чисто нова на цена 24.80лв 02 925 00 89; 0885 919 633
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Съжалявам, но аз съм от Пловдив иначе с удоволствие бих ти я купил.

Коментар

В Пловдив по моргите цената е по висока от тази в магазина... по-добре нова си вземи...
          FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Стига бе, то механизма с моторчето по моргите вървят 20-30лв. лично минала Зима съм го купувал беше 30лв. тогава.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Viiipeer написа:
              Съжалявам, но аз съм от Пловдив иначе с удоволствие бих ти я купил.
              Колега, отиди до ЕВРО 07, там имат. Лично аз настоявах да се внесат ... Малко ми беше трудно да ги убедя, че е търсена позиция, но успях ... .Ето къде а им магазините:http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=4#4 Ако не успееш - пиши ми , ще ти пратя номер.И за да не тръгнат приказки - вече не работя там. Просто знам, че са дефицит, и много хора имат затруднения с тези чистачки. А фирмата има голяма мрежа от магазини, и са на добри цени. Вярно , не карат дълго, но все е нещо...
              FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

а само перото сменя ли се , че и моето нещо е издало багажа

Коментар

shumkar написа:
                  а само перото сменя ли се , че и моето нещо е издало багажа
                  Сменя се ... Ама дали ще стои там дълго време - не е емного ясно. Продават се някакви пера , от които си изрязваш част колкото ти трябва. Само , че на тези пера ги няма онези вдлъбнатини които задаържат перото. Оттам рискуваш да си изгубиш чистачката както караш.
                  FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Как ще му падне перото бе колега, на Браво поне чистачката ми има ограничители в краищата така че перото няма мъ рдане а и се продават каучукови/графитни пера които си имат тези вдлъбнатини за които говориш.

Коментар

Сменя се перото колега на моята го смених преди 2-3 седмици,обаце с ориг.метални шини не става.Използвай тая дето върви с перото,а тя е пастмасова и е малко по широка от жлебовете на цистачката но става,само това е проблема.При мен си работи перфектно от както я монтирах! Ще намериш голямо разнообразие от такива пера на Руския пазар,цена 3лв.комлекта.
                      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

благодаря колега но тук в Добрич си нямаме руски пазар :D .По магазините за авточасти и аксесоари дали се продават?

Коментар

Само пера точно в магазините за авто аксесоари трябва да има.

Коментар

Аз съм с Пунто и вчера си смених задната чистачка точно с една от руския пазар,даде ми я приятел който е с Браво и първо му сложихме на него и после на моята.Сменихме само перата всичко друго си остана.А иначе той ги е взел от руснака за по 3 лв парчето.
                            Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
                            Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.

No one ever really dies

Коментар

Working...
                            X