Здравейте! Преди време пускам тема за задната чистачка, но много не ми стана ясно, та за това пускам втора тема.Значи свалиха ми я и остана само едно метално нещо дълго 5 см. Интересува ме по магазините мога ли да намеря задна чистачка за този модел, или трябва да се разкарвам из автоморгите? P.S. сега видях че това, което ми трябва е рамото с перото и май-май не се намира по магазините?Питам и сам си отговарям :D Май ми трябва това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava задна чистачка?
Collapse
X
-
Колега разходи се по моргите, там вероятността да намериш това което ти трябва е по-голяма а и цената спрямо тази в магазина ще е доста по-приемлива.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Fiat Brava задна чистачка?
Viiipeer написа:Здравейте! Преди време пускам тема за задната чистачка, но много не ми стана ясно, та за това пускам втора тема.Значи свалиха ми я и остана само едно метално нещо дълго 5 см. Интересува ме по магазините мога ли да намеря задна чистачка за този модел, или трябва да се разкарвам из автоморгите? P.S. сега видях че това, което ми трябва е рамото с перото и май-май не се намира по магазините?Питам и сам си отговарям :D Май ми трябва това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 ?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Стига бе, то механизма с моторчето по моргите вървят 20-30лв. лично минала Зима съм го купувал беше 30лв. тогава.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Viiipeer написа:Съжалявам, но аз съм от Пловдив иначе с удоволствие бих ти я купил.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
shumkar написа:а само перото сменя ли се , че и моето нещо е издало багажаFIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Как ще му падне перото бе колега, на Браво поне чистачката ми има ограничители в краищата така че перото няма мъ рдане а и се продават каучукови/графитни пера които си имат тези вдлъбнатини за които говориш.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Сменя се перото колега на моята го смених преди 2-3 седмици,обаце с ориг.метални шини не става.Използвай тая дето върви с перото,а тя е пастмасова и е малко по широка от жлебовете на цистачката но става,само това е проблема.При мен си работи перфектно от както я монтирах! Ще намериш голямо разнообразие от такива пера на Руския пазар,цена 3лв.комлекта.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Само пера точно в магазините за авто аксесоари трябва да има.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Аз съм с Пунто и вчера си смених задната чистачка точно с една от руския пазар,даде ми я приятел който е с Браво и първо му сложихме на него и после на моята.Сменихме само перата всичко друго си остана.А иначе той ги е взел от руснака за по 3 лв парчето.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар