Здравейте. Миналата година ми подариха 4 зимни гуми с горепосочения размер, само че аз бях останал с впечатлението че са широки 185. Вчера реших да ги сложа и видях че са доста по-тесни. Както и да е вече са на колата, само че ми се струва, че стоят малко смешно - като слон на ролкови кънки. Как мислите да ли ще имам проблем с тях зимата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми 165/65/14 не са ли прекалено тесни?
Collapse
X
-
Екстра са .. само не карай над 160 с тях, защото тегловия индекс за твойта кола е по-голям!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Екстра са .. само не карай над 160 с тях, защото тегловия индекс за твойта кола е по-голям!Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Executer написа:Екстра са .. само не карай над 160 с тях, защото тегловия индекс за твойта кола е по-голям!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Гуми 165/65/14 не са ли прекалено тесни?
maskarata написа:Здравейте. Миналата година ми подариха 4 зимни гуми с горепосочения размер, само че аз бях останал с впечатлението че са широки 185. Вчера реших да ги сложа и видях че са доста по-тесни. Както и да е вече са на колата, само че ми се струва, че стоят малко смешно - като слон на ролкови кънки. Как мислите да ли ще имам проблем с тях зимата?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар