колеги трябва да си купувам гумиспрял съм се на SAVA или FIRESTONEна кое бихте се спряли ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една дилема за гуми ?
Collapse
X
-
Re: Една дилема за гуми ?
icomirGT написа:колеги трябва да си купувам гумиспрял съм се на SAVA или FIRESTONEна кое бихте се спряли ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на Fiat-bg.orgФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Брат ми е с гуми SAVA и поне по думите му е много доволен от тях.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
icomirGT написа:Колеги разликата в цената е 1 лв ако става на въпроса гумите съм ги гледал в мотоексперт гумите са 15 195 50 знам че неса подходящи за зиматаама по стандарт за Бравото са такиваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Sava-та може да става за зима, ама на топло покараш ли малко са ужас!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Една дилема за гуми ?
Atanas71 написа:icomirGT написа:колеги трябва да си купувам гумиспрял съм се на SAVA или FIRESTONEна кое бихте се спряли ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на Fiat-bg.org
Коментар
-
Executer написа:Sava-та може да става за зима, ама на топло покараш ли малко са ужас!!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колеги аз говоря за ето този модел на саваhttp://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...50-p-1334.htmlMercedes E200 coupe
Коментар
-
icomirGT написа:Колеги аз говоря за ето този модел на саваhttp://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...50-p-1334.htmlФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар