Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Масло за Серво на волан ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Esper написа:
    Аз не мисля, че и пристата е проблем ...
    Преди някъде две години гледах разследващ репортаж на Нова телевизия, в който правиха анализ на българските масла. Та си спомням, от лабораторията казаха, че българските хидравлични масла имат тенденция да се "газират" при преминаване отвисоко към ниско налягане и при повторно компресиране започват "екстрите" !Въпреки, че уж минават нужният стандарт!
    Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
    Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
    BlueStorm transforms . . .
    . . . !!!

Коментар

batproho написа:
      Което ще рече че освен за серво усилвателя става и за самата скоростна кутия а не само за автоматичните такива .
      Примера за АТФ в ръчните скорости беше само за Мерцедес - така си е според спецификациите.Дали и други марки карат с хидравлично масло в обикновени кутии нямам на идея.Просто е характерно за марката.И смешното е, че в моя случай скоростите са с обикновен АТФ а в хидравликата според спецификациите се налива някакво абсурдно нестандартно хидравлично масло, което се продава само от 2 фирми - Мерцедес и Fuchs.Като се има предвид, че Мерцедес масла на прави, остава само опаковката и Fuchs И не стига, че цената му е 27лв/литър (36 оригиналното) ами и събира повече от 3 литра.Та ето това е случай, в който човек трябва да може да го купува на размер и на капки.Обаче го продават на литър само
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ами поне на опаковките на хидравличните масла пише че са за автоматични, полуавтоматични и ръчни скоростни кутии както и за серво управлението на хидравликата разбира се.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
        X