Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди месец и малко сложих SEMPERIT MASTER GRIP... За момента съм много доволен... Доста добре се държат на сняг, лед и мокър път. Останах доста изненадан, че на мокро са толкова добре, но за сметка на това са шумни на дъжд, иначе на сняг и сухо не се чува нищо Общо взето е това. Аз лично силно ги препоръчвам. Не са най-нисък клас но не са и най-висок. Изчетох доста за тях преди да ги купя и във всички тестове и сравнения са на първите места след мишелин и континентал.
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Като за втори сезон Nokian WR G2 се представя отлично.Управлявам често в зимни условия проходите Шипка и Хаинбоаз.Днес гледам в Метро Търново Корморан на промоция и наистина добре скърца на ръката силикона ама това е само за една година според мен.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз си закупих две нови Корморан и останах изумен, колко сполучливи излязаха, досега е нямало пряспа, в която да спра(в Русе е пълно с такива :D ) и да немога да изляза без да превъртам. Само на лед не съм очарован. Много се хлъзга. :D :D :D :D :D

Коментар

Аз съм с корморан и е същото,но нали се сещаш,че на лед няма гума,която да се държи като на асфалт За цената си,корморанките са добре,но и аз имам съмнения,че в края на зимата няма да са така меки и удобни за зимата. Зарекъл съм се,ако март не ми харесат и се повтвърдят видимо,ще ги търкалям лятото,а зимата ще търся други-инъче засега доволно,минах близо 700 км последните няколко дни и макар да нямаше сериозни препятствия,само веднъж на лед ми поднесоха стабилно
          ex.Мареа ТД100

Коментар

От няколко дена съм с Мишлен Алпин А3 нямам още кой знае какви впечетления, освен че разликата с летните Мишлен е огромна.
            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
              От няколко дена съм с Мишлен Алпин А3 нямам още кой знае какви впечетления, освен че разликата с летните Мишлен е огромна.
              Колега 500км навъртях Събота и Неделя с такива само в зимни условия и съм много доволен. Вярно, че колата има ESP, но на отъпкан сняг, киша и на мек сняг си карах с 80-90 и нито за момент не почуствах нестабилност. На лед работата е зле, но едва ли има гума която да държи на лед.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                TIP написа:
                Колега 500км навъртях Събота и Неделя с такива само в зимни условия и съм много доволен. Вярно, че колата има ESP, но на отъпкан сняг, киша и на мек сняг си карах с 80-90 и нито за момент не почуствах нестабилност. На лед работата е зле, но едва ли има гума която да държи на лед.
                Същото е и при мен.
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
                X