Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
SilenceR написа:бравос за гумите , кефят като шарка и качествата им нали и хвалят професорите там от тестовете и прочие :D
Коментар
-
SilenceR написа:аз сега се кефя на возията и сначителното по-добро спиране.предишните динени кори направо бяха ужас.... някой като забие спирачки пред мен и аз също и чак свирят. и само ме гледат страшно в огледалата Краси кажи де с колко кара
Коментар
-
krasio_79bs написа:За сега имам наблюдения само за шума.Всички знаем че зимните гуми са значително по шумни от летните.Не намерих никаква разлика с летните ми Вредщайн.При ниска и при висока(няма да казвам с колко ги тествах да не ме подкарат) скорост се държат еднакво тихо.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Да ви питам за съвет,аз си сложих Lassa snoways Era отпред,и ми ги бяха напомпали на 2,6 bar(дано няма правописна грешка).А по принцип знам че е препоръчително на 2-2,1-2,2,порових се в интернет и неможах да намеря как дават да са напомпани гумите на пунтото по книжка,а и на капака на резервоара нямам таблица със стойностите както имам на Ароса-та.Така че моля ви се кажете ми ако знаете,и как е по добре да се кара зимата?Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Provider написа:Да ви питам за съвет,аз си сложих Lassa snoways Era отпред,и ми ги бяха напомпали на 2,6 bar(дано няма правописна грешка).А по принцип знам че е препоръчително на 2-2,1-2,2,порових се в интернет и неможах да намеря как дават да са напомпани гумите на пунтото по книжка,а и на капака на резервоара нямам таблица със стойностите както имам на Ароса-та.Така че моля ви се кажете ми ако знаете,и как е по добре да се кара зимата?
Коментар
-
Geraka написа:Тия Фулди по ADAC ги дават особенно препоръчителни и мисля, че са на второ място в теста за зимни гуми от тази година. Търсихме такива за брат ми, но не успяхме да намерим на сносна цена и за това минахме на варианта с Барумите.Айде честито. Много добър избор.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар