Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На регенерата си пише RETREAD или нещо от сорта. Общо взето марките регенерат са няколко - Malatesta , Rigdon , Glacial , River .За тия знам,че ги има по нашия пазар и са най-често срещаните.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
      На регенерата си пише RETREAD или нещо от сорта. Общо взето марките регенерат са няколко - Malatesta , Rigdon , Glacial , River .За тия знам,че ги има по нашия пазар и са най-често срещаните.
      Когато купихме Пунтото от Германия беше с 4 регенерата Rigdon . Караше се около 3 години с тях и зимата (в малък сняг) и лятото и почна сериозно да се "бели" борда . Пишеше M+S на тях . Не мога да кажа впечатление лично , но бащата нещо не беше доволен
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Най-добрите гуми за сняг от линка по долу.http://vbox7.com/play:7063c64c
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Най-добрите гуми за сняг от линка по долу.http://vbox7.com/play:7063c64c
          ХА ха, яки гуми. Аз от миналата седмица съм с Фулда Кристал Монтеро 3, за момента обаче не съм имал възможност да се убедя в качествата им. Дано да са същите каквито ги дават на хартия.
          Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

http://vbox7.com/play:c1c94073&al=1&vid=1082468 Някой купувал ли е от тези ?
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              Първи сигнализира за тях krasio79bs от Бургас.Пуснали са ги в практикера там по около 90 лв. и щели да бъдат на промоция след седмица по около 80 лв.

Коментар

Днес си купих 2 зимни гуми за колата BFGoodrich G-Force Winter първите ми впечатления са доста положителни като ги отъпча малко ще пиша отново как се държат
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Tornado написа:
                  Princo написа:
                  Първи сигнализира за тях krasio79bs от Бургас.Пуснали са ги в практикера там по около 90 лв. и щели да бъдат на промоция след седмица по около 80 лв.
                  На 69 са ги свалили в Практикер тея "вериги".Само дето са Китайско менте и нямат нищо общо с тези от клипа.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

"Ако все още не сте сложили зимните гуми на автомобила си, имате още една седмица да го направите, без това да ви коства глоба." http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2541851Това е цитат от новините. Не са ли достатъчни всички други причини да те глобят, че журналистите допълнително да плашат хората.ЗИМНИТЕ ГУМИ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Гумите трябва да са с определен грайфер, но вида летни, зимни, всесезонни-всеки сам си преценява!Престараването не винаги е правилното решение!

Коментар

=Rudi= написа:
                      "Ако все още не сте сложили зимните гуми на автомобила си, имате още една седмица да го направите, без това да ви коства глоба." http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2541851Това е цитат от новините. Не са ли достатъчни всички други причини да те глобят, че журналистите допълнително да плашат хората.ЗИМНИТЕ ГУМИ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Гумите трябва да са с определен грайфер, но вида летни, зимни, всесезонни-всеки сам си преценява!Престараването не винаги е правилното решение!
                      Миналата зима беше абсолютно същото , по-миналата пак и така не знам от кога Най-вероятно големите вносители на гуми имат пръст в това . "За шофиране без вериги глобата е 20 лв. плюс пет контролни точки. "това не го разбрах ??? Автора на статията да не пише с такива недомлъвки , ами да пояснява малко !

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        "За шофиране без вериги глобата е 20 лв. плюс пет контролни точки. "това не го разбрах ??? Автора на статията да не пише с такива недомлъвки , ами да пояснява малко !
                        Явно тази година мислят да не чистят изобщо и да ни цакат да караме с вериги.Като споменахме вериги в Практикер днес снимах китайските боклуци които са изкарали на пазара вместо така наречените autosock .Абсолютни боклуци за 69 лв. като са намалени от 79 лв.Прогнозирам да паднат до 39 лв. ама да видим.Нямат нищо общо с оригиналите и не знам дали ще вършат работа.Това е като старите хора зимата се разхождат с терлици върху обувките когато е заледено.Ако някой ще купува да гледа размера.
                        Прикачени файлове

Коментар

spark написа:
                          В МЕТРО имаше Барум Поларис 2, 185/65/14 бяха по 68лв - ДОТ 4009, пресни пресни и шарката беше готина. Доста им се позачудих, но ще изкарам и тая зима с 15-ките... Дали не са регенерат? Изобщо по какво се познава регенерата ако не пише никъде???
                          никога регенерат и нова гума не се правят с едно и също имет.е. това не е регенератняма да срещнеш Барум регенерат
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Tornado написа:
                            RoMeO_156_GTA написа:
                            "За шофиране без вериги глобата е 20 лв. плюс пет контролни точки. "
                            Явно тази година мислят да не чистят изобщо и да ни цакат да караме с вериги.
                            Май така излиза ... Големите вносители на вериги ще спечелят много пари , тези , които са измислили глобата - още повече , а за обикновенния човек няма кой да помисли Остава да ни задължат само да си носим комплект в багажника , както жилетките например и още доста неща . Добри отзиви за китайските вериги не съм чул , ако и текстилните са същата работа .... Така се прави търговия - нов продукт на приемлива промоционална цена , доста хора ще се подлъжат да опитат , остава да се разбере крайният резултат .

Коментар

Дойде и моя час да се похваля със зимни гуми.След близо месец чудене кои да са и след 15 дена чакане да ги доставят вече съм собственик на 4бр. Fulda KRISTALL MONTERO 3. Днес сутринта ги монтирах и съм в готовност за зимни условия на пътя.Струваха ми 404 лева с монтаж и баланс.Ето и снимки на хубавиците.ПП,Сигурно ще се намери някой който да се чуди каква е тая червена точка на гумата.Ето и инфо за точките:
                              Какво означават цветните точки, които са отвън на гумата?Червена - Трябва да съвпада с отметката L на алуминиевата джанта при монтажа на гумата.Бяла - Трябва да бъде на 180 градуса от отметката L на алуминиевата джанта при монтажа на гумата.Жълта - Използва се при железните джанти. Трябва да съвпада с вентила.
                              Прикачени файлове
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Дойде и моя час да се похваля със зимни гуми.След близо месец чудене кои да са и след 15 дена чакане да ги доставят вече съм собственик на 4бр. Fulda KRISTALL MONTERO 3. Днес сутринта ги монтирах и съм в готовност за зимни условия на пътя.Струваха ми 404 лева с монтаж и баланс.Ето и снимки на хубавиците.ПП,Сигурно ще се намери някой който да се чуди каква е тая червена точка на гумата.Ето и инфо за точките:
                                Какво означават цветните точки, които са отвън на гумата?Червена - Трябва да съвпада с отметката L на алуминиевата джанта при монтажа на гумата.Бяла - Трябва да бъде на 180 градуса от отметката L на алуминиевата джанта при монтажа на гумата.Жълта - Използва се при железните джанти. Трябва да съвпада с вентила.
                                Пожелавам ти тази зима много сняг за да изпиташ удоволствието от хубавата гума.Всичко опира до клиренса на автомобила ,а с този от 130 мм при Мареа сме за никъде.

Коментар

Working...
                                X