Roko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
След като в Метро нямаше Корморан,вече типото е с 4 нови зимни гуми TIGAR !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
SilenceR написа:и аз утре ще ходя да купувам , все още не се знае какво , ще пиша по нататъка да се похваля и аз евентуалноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Винаги си трябват и вериги- зимните гуми са за нормално почистени пътища и на равното, но при сняг и баир- забравете за само с гуми без вериги, повечето качества на зимните гуми са прехвалени круши, а когато няма сняг- на черен асфалт са даже трагични в сравнение със всесезонните, а при асфалт и над 5градуса даже и от летните.Решението- едни вериги в багажника за всеки случай.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Винаги си трябват и вериги- зимните гуми са за нормално почистени пътища и на равното, но при сняг и баир- забравете за само с гуми без вериги, повечето качества на зимните гуми са прехвалени круши, а когато няма сняг- на черен асфалт са даже трагични в сравнение със всесезонните, а при асфалт и над 5градуса даже и от летните.Решението- едни вериги в багажника за всеки случай.
Коментар
-
В Петък купих на брат ми 4-ри зимни Барум Поларис2 185/60/14 за 71лв бройката. Гледах ги по ADAC от миналата година ги дават препоръчителни. Някой има ли впечетления от тях?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
bili написа:КИМИ написа:Винаги си трябват и вериги- зимните гуми са за нормално почистени пътища и на равното, но при сняг и баир- забравете за само с гуми без вериги, повечето качества на зимните гуми са прехвалени круши, а когато няма сняг- на черен асфалт са даже трагични в сравнение със всесезонните, а при асфалт и над 5градуса даже и от летните.Решението- едни вериги в багажника за всеки случай.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Именно поради причината че веригите ми не могат да се закопчаят на 185/65/14 а стават за размер 185/60/14 ми се наложи да почакам за доставка на гуми.Какви ли не опити направиха в сервиза да ме убедят да си сложа гуми на 65.Веригите също е добре да са качествени, а не да са от братски Китай.Аз съм се австрийските "PEWAG"
Коментар
-
krasio_79bs написа:Именно поради причината че веригите ми не могат да се закопчаят на 185/65/14 а стават за размер 185/60/14 ми се наложи да почакам за доставка на гуми.Какви ли не опити направиха в сервиза да ме убедят да си сложа гуми на 65.Веригите също е добре да са качествени, а не да са от братски Китай.Аз съм се австрийските "PEWAG"Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
SilenceR написа:от днес с нови сава отпред , дот 3709 за 82 лв броя.175-70-14.отзад ще карам с дебица навигатор ..... пак същия размер.мисля че цената на савата е повече от доволна. :D а тия вериги верно колко парички струват
Коментар
-
SilenceR написа:от днес с нови сава отпред , дот 3709 за 82 лв броя.175-70-14.отзад ще карам с дебица навигатор ..... пак същия размер.мисля че цената на савата е повече от доволна. :Dvin_d написа:колеги предлагат ми едни зимни ЛАСА като цяло как са таз марка гуми,размера 185/60/15 за кромата.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар