krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
аз съм твърдо за савата.... доста хора я хвалят.тия тестове дето ги правят световно известните фирми и незнам си какви там не ме касаят че казват за савата - непрепоръчителна. за 90 лв толкова..... колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
@krasio_79bs: Ако ходите до Ямбол на гости на колегите може да минеш през пазара им там в началото има един човек дето продава гуми на старо. Преди месец като ходих имаше чудни Фулда кристла монтеро 3 за по 20лв бройката ама бяха доста широки и не ги взех. Същите гуми дето там са по 15-20лв тука ги продават по 50лв на старо. Даже като бяхме там дойде едно бмв с бургаска регистрация с ремарке и натовари бая гуми. Най-скъпата гума която е продавал е била 25лв с шипчетата отстрани още, колегите от Ямбол ще го знаят. Комшията с който ходих си взе две мишелинки за по 15лв в които имаше още доста хлябFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
SilenceR написа:колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:SilenceR написа:колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Tornado написа:SilenceR написа:колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:krasio_79bs написа:Tornado написа:SilenceR написа:колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?
Коментар
-
аз да ви кажа честно рядко ще прибегна да си купувам разни неща за колата от метро или практикер , като гуми , масло , антифриз или някой други консумативи....ама каката викаш ти се обеснявала ти на какви гуми реално си се спрял Краси ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
SilenceR написа:добре изглеждат а и нали ги хвалят освен това .... но все пак мисля сава да си взема
Коментар
-
По магазините за гуми втора употреба излизат понякога страхотни оферти. Летните ми гуми 15-ки Continental EcoContact CP ги взех от комлука по 50лв бройката, бяха още с бодлите отстрани, според мен бяха карани не повече от месец, Made in France. На магазина цената беше 204лв само за едната и то правени в Португалия 14-ки едва ли ще купя на старо, но хубавите 15-ки особено нископрофилните 50/55 са си пари.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
krasio_79bs написа:SilenceR написа:добре изглеждат а и нали ги хвалят освен това .... но все пак мисля сава да си вземаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
SilenceR написа:krasio_79bs написа:SilenceR написа:добре изглеждат а и нали ги хвалят освен това .... но все пак мисля сава да си взема
Коментар
-
krasio_79bs написа:SilenceR написа:krasio_79bs написа:SilenceR написа:добре изглеждат а и нали ги хвалят освен това .... но все пак мисля сава да си взема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар