Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Днес отскочих до "Диана" в Бургас.За размер 185/60/14 цените са на снимката. Последната графе е с ДДС и безплатен монтаж.Има доста добри цени.Надявам се да са от полза на заинтересуваните.Моето внимание се спря на Гиславед само за 75 лева.Произведени са в Португалия.Но бяха с ДОТ 4308
    На твое място бих заложил на Клебер Крисалп.Тази година отново ще експериментирам с нещо различно защото Корморана ми остаря въпреки ,че има грайфер.Тази зима ще е или Сава Ескимо или Вредщайн нещо си.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аз съм твърдо за савата.... доста хора я хвалят.тия тестове дето ги правят световно известните фирми и незнам си какви там не ме касаят че казват за савата - непрепоръчителна. за 90 лв толкова..... колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

@krasio_79bs: Ако ходите до Ямбол на гости на колегите може да минеш през пазара им там в началото има един човек дето продава гуми на старо. Преди месец като ходих имаше чудни Фулда кристла монтеро 3 за по 20лв бройката ама бяха доста широки и не ги взех. Същите гуми дето там са по 15-20лв тука ги продават по 50лв на старо. Даже като бяхме там дойде едно бмв с бургаска регистрация с ремарке и натовари бая гуми. Най-скъпата гума която е продавал е била 25лв с шипчетата отстрани още, колегите от Ямбол ще го знаят. Комшията с който ходих си взе две мишелинки за по 15лв в които имаше още доста хляб
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

SilenceR написа:
          колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?
          Доволен съм от тях на Бравото на Мареата нещо не и пасват или аз искам от нея да се катери както Бравото.Смятам тази зима и да си намеря чорапи и да ги пробвам какво толкова ги хвалят.

Коментар

Tornado написа:
            SilenceR написа:
            колега Tornado ти нали си беше взел нокиан миналата зима. е доволен ли си от тях?
            Доволен съм от тях на Бравото на Мареата нещо не и пасват или аз искам от нея да се катери както Бравото.Смятам тази зима и да си намеря чорапи и да ги пробвам какво толкова ги хвалят.
            Мале как забравих да спомена чорапите.Гледах ги на Практикер тази вечер.Пуснали са някакви китайски по 80 лева,след 28.10 щели да са в акция и ще ги намалят на 69+.Нямат нищо общо с тези за които някой беше пуснал тема във форума.Видяха ми се супер ментак.ПП.Колега Спарк,,да не се бъркаш нещо за Фулдата.Този модел Кристал Монтеро 3 е тази година.Няма как да се внася втора употреба при положение че доста гумаджии още не са го получили нов във България.По вероятно е да става въпрос за 2-та.А и гуми втора употреба за 25 лева никога не бих си купил.Не ми се рискува да си купя от Ямбол и като ги монтирам да ми изскочи някой балон или да изкривени от удар.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Tornado написа:
              SilenceR написа:
              Мале как забравих да спомена чорапите.Гледах ги на Практикер тази вечер.Пуснали са някакви китайски по 80 лева,след 28.10 щели да са в акция и ще ги намалят на 69+.Нямат нищо общо с тези за които някой беше пуснал тема във форума.Видяха ми се супер ментак.
              Мамка им отново ще напълнят България с ментаци.Практикер ала бала издъниха се отново.

Коментар

Tornado написа:
                krasio_79bs написа:
                Tornado написа:
                SilenceR написа:
                Мале как забравих да спомена чорапите.Гледах ги на Практикер тази вечер.Пуснали са някакви китайски по 80 лева,след 28.10 щели да са в акция и ще ги намалят на 69+.Нямат нищо общо с тези за които някой беше пуснал тема във форума.Видяха ми се супер ментак.
                Мамка им отново ще напълнят България с ментаци.Практикер ала бала издъниха се отново.
                Още не ги бяха наредили на рафтовете и нямаха цена.Имаше една лелка дето ги подреждаше и тя ми каза цената.Още вика не сме ги подредили че сега дойдоха от Германия :D :D :D .Аз преди това си ги разгледах доста обстойно и на гърба на опаковката си пише "Произведено в Китай".Почнах да се смея и я питам "Кака,каква Германия?Гледай какво пише тука."И като се почна да ми обяснява как видиш ли всичката им стока идвала от Германия.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

аз да ви кажа честно рядко ще прибегна да си купувам разни неща за колата от метро или практикер , като гуми , масло , антифриз или някой други консумативи....ама каката викаш ти се обеснявала ти на какви гуми реално си се спрял Краси ?

Коментар

SilenceR написа:
                    аз да ви кажа честно рядко ще прибегна да си купувам разни неща за колата от метро или практикер , като гуми , масло , антифриз или някой други консумативи....ама каката викаш ти се обеснявала ти на какви гуми реално си се спрял Краси ?
                    Последно на Fulda kristall montero 3
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

добре изглеждат а и нали ги хвалят освен това .... но все пак мисля сава да си взема

Коментар

SilenceR написа:
                        добре изглеждат а и нали ги хвалят освен това .... но все пак мисля сава да си взема
                        То и аз бях за Савата,ама като ми изкочи добра оферта за Фулдата.За 10 лева разлика предпочетох да си взема Фулдата.Днес се обадих и ги поръчах.В момента чакам доставка във склада и го получавам веднага.Пресни пресни.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

По магазините за гуми втора употреба излизат понякога страхотни оферти. Летните ми гуми 15-ки Continental EcoContact CP ги взех от комлука по 50лв бройката, бяха още с бодлите отстрани, според мен бяха карани не повече от месец, Made in France. На магазина цената беше 204лв само за едната и то правени в Португалия 14-ки едва ли ще купя на старо, но хубавите 15-ки особено нископрофилните 50/55 са си пари.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

krasio_79bs написа:
                            SilenceR написа:
                            То и аз бях за Савата,ама като ми изкочи добра оферта за Фулдата.За 10 лева разлика предпочетох да си взема Фулдата.Днес се обадих и ги поръчах.В момента чакам доставка във склада и го получавам веднага.Пресни пресни.
                            изглежда че фулдата е по-добрия вариант но нали ти викам че ще се спра на савата.аз няма кой знае колко да я карам през зимата темпрата че да искам по-добро.савата за 89 лв с 1 година гаранция и монтажа в една гумаджийница ми искат това е за 175-70-14а отзад пак ли монтерото ще слагаш(с 4 фулди) ?

Коментар

SilenceR написа:
                              krasio_79bs написа:
                              SilenceR написа:
                              изглежда че фулдата е по-добрия вариант но нали ти викам че ще се спра на савата.аз няма кой знае колко да я карам през зимата темпрата че да искам по-добро.савата за 89 лв с 1 година гаранция и монтажа в една гумаджийница ми искат това е за 175-70-14а отзад пак ли монтерото ще слагаш(с 4 фулди) ?
                              Да и четирите ще са Фулда монтеро.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                SilenceR написа:
                                krasio_79bs написа:
                                SilenceR написа:
                                Да и четирите ще са Фулда монтеро.
                                Аз карам от 2003 с Фулда, само зимите. По принцип съм скиор и доста обикалям на сняг. Много добра гума, до четвъртата зима като нова се държи!Сега ще сменя предните. Недостатък е мекия и борд, трябва много да се внимава с бордюрите, лесно се сцепва...Въпреки всичко съм решил да не са ми Фулда, спрял съм се на :1.Vredestein SNOWTRAC 32.Goodyear ULTRA GRIP 73.Dunlop Response 175/65 TR14 82TЗасега най-добра цена намирам за .Goodyear ULTRA GRIP 7 около 109 лв с монтажа и DOT 2009 г.

Коментар

Working...
                                X