donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
donnna написа:не знам дали тука му е мястото, ама да ви питам - кво ще стане ако сложа отпред 175/70 R 13 зимни, а отзад 155/70 R 13 летни освен че ще ми се вдигнат фаровете и няма да ми отчита точно километража...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Питане за зимни гуми Vredestein?
Firo написа:Някой може ли да ми каже (дори и на лс) откъде мога да закупя на най-добра цена за София 4бр. Vredestein Snowtrac 3 - 175/65/R14?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Executer написа:donnna написа:не знам дали тука му е мястото, ама да ви питам - кво ще стане ако сложа отпред 175/70 R 13 зимни, а отзад 155/70 R 13 летни освен че ще ми се вдигнат фаровете и няма да ми отчита точно километража...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:donnna написа:не знам дали тука му е мястото, ама да ви питам - кво ще стане ако сложа отпред 175/70 R 13 зимни, а отзад 155/70 R 13 летни освен че ще ми се вдигнат фаровете и няма да ми отчита точно километража...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
мерсимоите са сръбски. изтървах кауфландовата промоция и затова взех тези, а и от корморана съм много доволен, имат си и гаранция към дианата. монтаж нямат, ама кво от тва. супер меки са, барума са по-твърди. скоро ще ги видим как копатLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:мерсимоите са сръбски. изтървах кауфландовата промоция и затова взех тези, а и от корморана съм много доволен, имат си и гаранция към дианата. монтаж нямат, ама кво от тва. супер меки са, барума са по-твърди. скоро ще ги видим как копат
Коментар
-
Търся си 185/65/14 някоя от следните гуми: Hankook W400, Maloya Davos, Nokian WR G2 или Унироял, Вредещайн.Ако знаете някъде по-тънки цени, да ме упътите.А Спортива, Семперит, Барум, Клебер май Кики ги предлагаше? Някакви мнения?Решил съм този път да си купя малко по-хубави гуми. Да "избягам" малко от Корморан, Дебица, Сава и подобни, че са много зле на мокро.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Търся си 185/65/14 някоя от следните гуми: Hankook W400, Maloya Davos, Nokian WR G2 или Унироял, Вредещайн.Ако знаете някъде по-тънки цени, да ме упътите.А Спортива, Семперит, Барум, Клебер май Кики ги предлагаше? Някакви мнения?Решил съм този път да си купя малко по-хубави гуми. Да "избягам" малко от Корморан, Дебица, Сава и подобни, че са много зле на мокро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар