Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    не знам дали тука му е мястото, ама да ви питам - кво ще стане ако сложа отпред 175/70 R 13 зимни, а отзад 155/70 R 13 летни освен че ще ми се вдигнат фаровете и няма да ми отчита точно километража...
    Ще ти се врътка задницата по завоите. И може да те изпревари на някой завой.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

donnna написа:
      не знам дали тука му е мястото, ама да ви питам - кво ще стане ако сложа отпред 175/70 R 13 зимни, а отзад 155/70 R 13 летни освен че ще ми се вдигнат фаровете и няма да ми отчита точно километража...
      Отзад сложи поне всесезонни... или някви скапани зимни!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Питане за зимни гуми Vredestein?

Някой може ли да ми каже (дори и на лс) откъде мога да закупя на най-добра цена за София 4бр. Vredestein Snowtrac 3 - 175/65/R14?

Коментар

Re: Питане за зимни гуми Vredestein?

Firo написа:
          Някой може ли да ми каже (дори и на лс) откъде мога да закупя на най-добра цена за София 4бр. Vredestein Snowtrac 3 - 175/65/R14?
          Провери на този линк: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F3%EC%E8Ако намериш по-евтини - напиши и ние да знаем .
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Executer написа:
            donnna написа:
            Отзад сложи поне всесезонни... или някви скапани зимни!
            абе аз имам 4 зимни 175/70 R 13, ама идват големички на Пунтьо и от дясно задната като е понатоварена колата и влезе в некой трап сурка тръбата към резервоара и след миналата зима гледам се е образувала лека дупчица и като мина край колата мирише на бензин....п.п. поне съм решил проблема с вакуума в резервоара
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

krasio_79bs написа:
              donnna написа:
              Ще ти се врътка задницата по завоите. И може да те изпревари на някой завой.
              ши съм като на рали дагое - тъй ли? п.п. ши раздавам торбички за повръщане на задния ред седалки
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

днес си взех корморанките от метро, произведени преди 3 седмици
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                  днес си взех корморанките от метро, произведени преди 3 седмици
                  Честито колега.Гледах ги и аз на Метро Бургас,направи ми впечетление че са произведени в Румъния.И твоите ли са такива?
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

мерсимоите са сръбски. изтървах кауфландовата промоция и затова взех тези, а и от корморана съм много доволен, имат си и гаранция към дианата. монтаж нямат, ама кво от тва. супер меки са, барума са по-твърди. скоро ще ги видим как копат
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      мерсимоите са сръбски. изтървах кауфландовата промоция и затова взех тези, а и от корморана съм много доволен, имат си и гаранция към дианата. монтаж нямат, ама кво от тва. супер меки са, барума са по-твърди. скоро ще ги видим как копат
                      Дано са добри,карал съм с английски,полски и сръбски Корморан(летни).Имаха голяма разлика в качеството.Английските не бях ги износил на половина,а полските бяха на свършване и то при смяна на предни със задни гуми на определен период.Дано зимните да са читави.За сръбските не знам как са,един месец ги карах и продадох колата.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

смятам, че за толкова пари и 2 сезона да изкарат си е далавера. няма такава цена никъде, а съм чувал, че летните не стават
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Търся си 185/65/14 някоя от следните гуми: Hankook W400, Maloya Davos, Nokian WR G2 или Унироял, Вредещайн.Ако знаете някъде по-тънки цени, да ме упътите.А Спортива, Семперит, Барум, Клебер май Кики ги предлагаше? Някакви мнения?Решил съм този път да си купя малко по-хубави гуми. Да "избягам" малко от Корморан, Дебица, Сава и подобни, че са много зле на мокро.
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                            Търся си 185/65/14 някоя от следните гуми: Hankook W400, Maloya Davos, Nokian WR G2 или Унироял, Вредещайн.Ако знаете някъде по-тънки цени, да ме упътите.А Спортива, Семперит, Барум, Клебер май Кики ги предлагаше? Някакви мнения?Решил съм този път да си купя малко по-хубави гуми. Да "избягам" малко от Корморан, Дебица, Сава и подобни, че са много зле на мокро.
                            Нокиана го гледахме с Дидо(Immortal) на Керфура в Бургас беше 83 лева ако не се лъжа,бяха произведени в Русия,не във Финландия както очаквах.Малоята е със същата шарка като на Вредщайна сноутрак 3, за него ми обявиха цена от 117 лева в гуми "Европа"
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Питане за зимни гуми Vredestein?

Firo написа:
                              И аз си търся 2 бр. Имаш ли вече резултат?

Коментар

Днес отскочих до "Диана" в Бургас.За размер 185/60/14 цените са на снимката. Последната графе е с ДДС и безплатен монтаж.Има доста добри цени.Надявам се да са от полза на заинтересуваните.Моето внимание се спря на Гиславед само за 75 лева.Произведени са в Португалия.Но бяха с ДОТ 4308
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X