gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
gamma написа:spark написа:Така че в Бургас, до последно с летните.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Като ви се наложи да се провирате на някой проход между закъсали автомобили зимата и никой да не може да ви помогне тогава ще оцените гумите за сняг.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Така е, но затова си имам два комплекта джанти със зимни и летни гумета, както и вериги за сняг. Ако ще ходя някъде извън града по-надалеч - слагам 14"-ките зимни и те така Но цяла зима на мокрото тука да карам с зимни гуми - не мерси. За нови зимни съм се насочил към Vredenstein Snowtrac 2, тука бяха по около 100лв 14-ката и ми хареса, че имат леки каналчета, а не са ми като алпинките само шарка. За зимата в нашия район идеални.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Humppa
Сегашните ми зимни за Кумхо, точно тези от снимката 185/60/14. Никакви забележки! Но са купувани 2004-та и смятам, че ако ги сложа и тази зима ще си е гавра... Миналата зима имах чуството, че вече не са толкова стабилни...
Коментар
-
абе който си седи само в града няма проблем да кара с летни- изпробвано многократно. снега в града не се задържа, големите улици са винаги чисти, основно от потока коли де, не от чистене, но който знае, че ще му се наложи дори 1 път извънградско да слага зимните, защото при кофти време най-малкото, което ще го притесни са 100 лв дадени за зимни гуми. като почнат да затварят пътища, да обявяват бедствено положение и т.н. най-малката ми грижа са били дадените пари за зимни гумиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе който си седи само в града няма проблем да кара с летни- изпробвано многократно. снега в града не се задържа, големите улици са винаги чисти, основно от потока коли де, не от чистене,Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
мда особено за Търново , с тези баири и надолнища.откъде и да го погледнеш си прецакан.а и не стига че са ни тесни улиците като не се чисти или се натрупа отстрани покрай бордюрите сняг и лед и просто става невъзможно за паркиране(или пък да си изкараш колата)Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Humppa
За Белене също не важи това правило!Тук снегопочистването е на ниво 17-ти век! По време на снеговалеж не се чистят улиците. Снегопочистващата техника излиза чак на следвашият ден (ако въобще излезе). До тогава с колите сме стъпкали всички улици, а снега се превръща в няколко санитиметра як лед! Най-често снегопочистващата техника представлява стар руски трактор, влачещ гребло отзад, с което гребло само заглажда леда. Този лед се задържа с дни и седмици, а шофирането е забавно... Тротоарите не се почистват от общината, пешеходците са по шосето... Опесъчаването става със стара ГАЗ-ка и 2-ма от временната заетост, които разпръскват пясъка от ремаркето на ГАЗ-ката с лопати...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар