Колеги. Зимни КУМХО ме носиха 5 години. На Браво дават по книга 185/60/14, такиа и купих. Много съм доволен! Последната зима ги усетих, че са нестабилни. Грайфер имат, но просто остаряха.Какво по-малкомерно и по-ефтино може да се сложи на Браво?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Re: Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Humppa написа:Колеги. Зимни КУМХО ме носиха 5 години. На Браво дават по книга 185/60/14, такиа и купих. Много съм доволен! Последната зима ги усетих, че са нестабилни. Грайфер имат, но просто остаряха.Какво по-малкомерно и по-ефтино може да се сложи на Браво?Fiat Tipo
Corsa b комби !
-
Humppa
На Бравото му дават по книжка 186/60 гуми. Такива взех на времето, Сега искам по-тесни. Какъв е минимумът за тези джанти? 165/60?
Коментар
-
Humppa написа:На Бравото му дават по книжка 186/60 гуми. Такива взех на времето, Сега искам по-тесни. Какъв е минимумът за тези джанти? 165/60?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Humppa
За 1 косъм разлика няма да спорим! 185 е гумата, 186 е грешка, разбира се!Търси се най-ефтиният вариант!Какво мислите за регенератите?
Коментар
-
Humppa написа:За 1 косъм разлика няма да спорим! 185 е гумата, 186 е грешка, разбира се!Търси се най-ефтиният вариант!Какво мислите за регенератите?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Само да попитам.Вярно, че парите са кът при повечето от нас, ама заслужава ли си да дадеш примерно 85лв за възможно най-гадната гума, вместо да дадеш примерно 110лв за някоя, която ще изкара доста повече от гледна точка на живот (ще се изплати в бъдещето), ще бъде много по-доба при всякакви метеорологични условия, от гледна точка на здравина да не говорим (евтините гуми при първата по-сериозна дупка шанса да излезе балон е с около 543% по-голям) и всичко това за спестяването от примерно 50лв (за две гуми) разделени примерно в следващите да речем поне 3-4 годиниA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Само да попитам.Вярно, че парите са кът при повечето от нас, ама заслужава ли си да дадеш примерно 85лв за възможно най-гадната гума, вместо да дадеш примерно 110лв за някоя, която ще изкара доста повече от гледна точка на живот (ще се изплати в бъдещето), ще бъде много по-доба при всякакви метеорологични условия, от гледна точка на здравина да не говорим (евтините гуми при първата по-сериозна дупка шанса да излезе балон е с около 543% по-голям) и всичко това за спестяването от примерно 50лв (за две гуми) разделени примерно в следващите да речем поне 3-4 годиниFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Според мен най-добрия вариант е да се събере групова поръчка, да се отиде директно в складовете на доставчика, да се договори отстъпка (спокойно може да е 20%).Така една гума от 100лв ще ви излезе на 80лв. Или едната ще ви излезе почи подарък. Остава само монтаж и баланс (~20лв за 4 гуми).Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Да между другото и аз съм мислел, че може да се направи масова поръчка от форума и с това да вемем добра цена, но пак е сложно за изпълнение, всеки сменя по ралично време гуми, от различни градове.... По темата мога да предложа Сава аз съм с размер 175/65/14 взех ги по 82лв. бр. и съм много доволен.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
reter написа:само искам да кажа, никой да не се набълбуква с Trayal. Няма такава минавка, на сняг биват самоче има ли дъжд.. става тя една....Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Така че в Бургас, до последно с летните.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар