Две години карах с Vredestein SNOWTRAC 2,страхотни гуми,никъде не са ме оставили, а по принцип живея в балкански район,и сняг при нас не липсва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за зимни гуми! Да започне дискусията!
Collapse
X
-
Колеги, днеска си купих 2 гуми Кумхо http://www.avtogumi.com/bg/tires/tir...ритесни ме единствено, че са ДОТ 20 07. Какво мислите виеI drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
-
ама не се примирявай така- отиди и им поискай да ти ги сменят с нормален дот, дори по закон са длъжни ако им ги върнеш да ти върнат парите до някакъв определен срок... разоравяй се, как така ти си плащаш за нови гуми, а те ти дават отпреди 2 години- има си и защита на потребителя. трябва да се научат мизерниците, че така няма да ставаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
cls618 написа:Колеги, днеска си купих 2 гуми Кумхо http://www.avtogumi.com/bg/tires/tir...ритесни ме единствено, че са ДОТ 20 07. Какво мислите вие
Коментар
-
Vredestein Snowtrac 3
Колеги, днес обух Бравото с 4бр. Vredestein Snowtrac 3 и съм супер доволен 175/65/14 - 110лв на брой с монтаж и баланс. ДОТ 27/09. Made in Netherlands - това сигурно си го пише на всички Вредщайнки, ама аз да кажа. По принцип цената за 1 брой е 111лв само за гумата ама хората се оказаха готини, въпреки че не ги познавам. Иначе ги взех от Европата в Овча купел.
Коментар
-
Re: Vredestein Snowtrac 3
Firo написа:Колеги, днес обух Бравото с 4бр. Vredestein Snowtrac 3 и съм супер доволен 175/65/14 - 110лв на брой с монтаж и баланс. ДОТ 27/09. Made in Netherlands - това сигурно си го пише на всички Вредщайнки, ама аз да кажа. По принцип цената за 1 брой е 111лв само за гумата ама хората се оказаха готини, въпреки че не ги познавам. Иначе ги взех от Европата в Овча купел.
Коментар
-
Roko написа:pakumba написа:чух, че в кауфланд са пуснали дебицата, ама дали е вече с промоционалните цени не знамSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Roko написа:pakumba написа:чух, че в кауфланд са пуснали дебицата, ама дали е вече с промоционалните цени не знам
Коментар
-
bili написа:Ми Що така, земи си ДЕБИЦА :D Даваш им цените, пък си си сложил Michelin Alpin и Firestone... Май нещо си се объркалSpace Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар