Колеги миналата есен смених маслото на скоростите с горе посоченото ... но още зимата усетих, че нещо не е както трябва, нали нормално от студа ... но ето, че и сега усещам как като превключвам все едно не смазва както трябва ...по друг начин как да го обесня, просто мисля, че нещо не е както трябва с това масло ...И въпроса ми е какво друго масло мога да сложа като алтернатива на това което трябва да е ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tutela ZC 75 Synth ...
Collapse
X
-
А не си ли се замислял че може да имаш проблеми с жилата на скоростите, вместо с маслото ? Какво те кара да мислиш че нещо не е както трябва? Като алтернатива - сложи друго масло, което да отговаря на 75/90. Като още по-друга алтернатива - сложи такова, с което ще мислиш че всичко е наред. Или просто още отсега започни да мислиш че всичко е наред.
-
Re: кола масло
kluchar написа:И на мен ми прави впечатление че ТУТЕЛА от по евтиния вариянт не е както трябва днес е малко по студени и скоростите малко по тежко се превключва аиначе жилото и лоста са сменени и смазани ще взема даго сменя с нещо по друго
Коментар
-
Re: Tutela ZC 75 Synth ...
Martin’s написа:Колеги миналата есен смених маслото на скоростите с горе посоченото ... но още зимата усетих, че нещо не е както трябва, нали нормално от студа ... но ето, че и сега усещам как като превключвам все едно не смазва както трябва ...по друг начин как да го обесня, просто мисля, че нещо не е както трябва с това масло ...И въпроса ми е какво друго масло мога да сложа като алтернатива на това което трябва да е ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
reter написа:толкова ли е фатално какви може да са последиците.. ако трябва да го точа и да сменям. Просто го взех за без пари това за автоматичнаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
biser_as написа:emzo написа:Щом завода производител е препоръчал знчи това е маслото!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
emzo написа:Тука малко се обърка, определено Тутела и Селениа не са най-добрите масла.Това, че завода препоръчва едно, не значи че е най-доброто !SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Та вие какво очаквате италианците да субсидират продажбите на ELF, Total, Fina или каквото и да било друго различно от италианското производство ли ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар