ама не само изглежда тя си е повдигната и то с цели 6см.Прагът ми зад предната гума е на 26см. а пред задната 30см.аз съм я направил за българия, защото на служебната 2 пъти сум и тряскал картера/ма нали е служебна/.обаче с моята компромиси не правя,даже вече и жената има право да я кара
Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Максималните които могат да влязат и на бравото 1.8 и на мареата са 60/15 иначе опират. От личен опит го казвам, в момента съм със 185/60/15 и съм супер доволен, дори се усеща и разлика във возията.
ами с 1.8 16k.гумите са nokian"hakkapelita"nrw 205/60/15 и със сигурност не опират.няма да си късам гумите я или да мачкам калниците
Колега много ме зарадва. Аз си взех 205/60/15 от една алфа ромеро 156. Тука колегите ми казаха че няма да ми се поберът в мареата но като гледам при теб е наред. П.с. отзад си със същя размер нали?
карам Браво 1.9тд до сега бях с 185/60/14,но сега си взех 15-ки за предни ще сложа 195/50/15 а за отзад смятам да сложа 205/60/15 , но дали ще опират и още някакви + и - ако може да ми кажете ще съм много благодарен
Колеги,някой пробвал ли е на Марея комби гуми с размер 195/65/15??? Предлагат ми едни зимни гуми доста изгодни и не съм сигурен че ще станат.
Сложих такъв размер отпред но щяха да ми окривят калника. После ги преместих отзад но като седнат 2-3 човека и опират като влезеш в дупка. Не ги слагай.
карам Браво 1.9тд до сега бях с 185/60/14,но сега си взех 15-ки за предни ще сложа 195/50/15 а за отзад смятам да сложа 205/60/15 , но дали ще опират и още някакви + и - ако може да ми кажете ще съм много благодарен
Ако имаш АБС , то е твърде вероянто да изключи , поради голямата разлика в скоростите на колелата: Предните ще се движат със 100 км/ч, а задните - с 91. С други думи - при такава скорост - предните колела ще правят около 15 оборота в секунда, а задните - малко над 13.
Коментар