Barzgumve.com - впечатления? някой купувал ли е от там ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Barzgumve.com - впечатления? някой купувал ли е от там ?
Collapse
X
-
Колега от друг форум дава доста добър коментар. http://www.clubford.org/forum/viewto...a6008a34016542При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.
Коментар
-
u_bo
-
само че при германците скоростния индекс и товароносимостта са другине сравнявай със затворени очи :D 4PR означава нещо...а тези гуми които аз ще купувам на друго място ги няма, даже вносителя за БГ не ги предлагакойто ще купува - хората издават и фактури, само като ги поръчвате направете регистрацията на името на фирматагумите са от актуалните партиди, ако има стари - до размера пише DOT...
Коментар
-
Sev написа:доставиха ги преди часпресни пресни 29 седмица 2009 годинаопаковани две по двемнение за търговеца - отлично...издават и фактури
Коментар
-
не са специалнипросто в БГ сме малко философи за дадени видове гуми...в други теми са коментиралза Краси градския :D - гумите са Hankook 205 55 16исках точно този модел, затова ги взех от тамзругите размери не съм ги гледално в този цените на германците са добрипросто сайта трябва да се следи, защото доста често има големи промени в цените
Коментар
-
Sev написа:не са специалнипросто в БГ сме малко философи за дадени видове гуми...в други теми са коментиралза Краси градския :D - гумите са Hankook 205 55 16исках точно този модел, затова ги взех от тамзругите размери не съм ги гледално в този цените на германците са добрипросто сайта трябва да се следи, защото доста често има големи промени в цените
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар