ремък, а също така и ролка, които може да се намерят в България! Става дума за Фиат Пунто, двигател 1,2 , 44 кв., бензин, от 1999 г., първия моделСлед като един добър автомонтьор, мой познат, направи ремонт, когато двигателя, позагрее, почва да се чува ясен тънък виещ шум. Според автомонтьора, това идва от ангренажния ремък, който, явно, не е достатъчно качествен, и при затопляне се свивал и от това се появявал шумът, който, наистина, в началото, когато двигателят не е още загрял, както казах, го няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за информация за това, кой е най-качествения ангренажен
Collapse
X
-
Re: Моля за информация за това, кой е най-качествения ангрен
maycal написа:ремък, а също така и ролка, които може да се намерят в България! Става дума за Фиат Пунто, двигател 1,2 , 44 кв., бензин, от 1999 г., първия моделСлед като един добър автомонтьор, мой познат, направи ремонт, когато двигателя, позагрее, почва да се чува ясен тънък виещ шум. Според автомонтьора, това идва от ангренажния ремък, който, явно, не е достатъчно качествен, и при затопляне се свивал и от това се появявал шумът, който, наистина, в началото, когато двигателят не е още загрял, както казах, го няма.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: Моля за информация за това, кой е най-качествения ангрен
packo84 написа:maycal написа:ремък, а също така и ролка, които може да се намерят в България! Става дума за Фиат Пунто, двигател 1,2 , 44 кв., бензин, от 1999 г., първия моделСлед като един добър автомонтьор, мой познат, направи ремонт, когато двигателя, позагрее, почва да се чува ясен тънък виещ шум. Според автомонтьора, това идва от ангренажния ремък, който, явно, не е достатъчно качествен, и при затопляне се свивал и от това се появявал шумът, който, наистина, в началото, когато двигателят не е още загрял, както казах, го няма.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
maycal написа:Благодаря! И аз си мисля, че е доста вероятно да е от ролката. Може би ще взема комплект ролка и ремък от сервиза на "Вантотрейд"-общо 58 лв. Не са оригинални-май няма никъде такива, но са качествени, изглежда, и ремъкът е от една от изброените марки.ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:maycal написа:Благодаря! И аз си мисля, че е доста вероятно да е от ролката. Може би ще взема комплект ролка и ремък от сервиза на "Вантотрейд"-общо 58 лв. Не са оригинални-май няма никъде такива, но са качествени, изглежда, и ремъкът е от една от изброените марки.
Коментар
-
За ремък слагай Dayco и няма да съжаляваш.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
maycal написа:packo84 написа:maycal написа:Благодаря! И аз си мисля, че е доста вероятно да е от ролката. Може би ще взема комплект ролка и ремък от сервиза на "Вантотрейд"-общо 58 лв. Не са оригинални-май няма никъде такива, но са качествени, изглежда, и ремъкът е от една от изброените марки.ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар