Mоже ли да минем на Ти ? :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло за скорости на ФИАТ ПУНТО МК1 1.6
Collapse
X
-
rotdot
Danchojn написа:TAIF написа:Mоже ли да минем на Ти ? :P
Коментар
-
rotdot написа:Danchojn написа:TAIF написа:Mоже ли да минем на Ти ? :PPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Момчета, изрових тази стара тема защото имам проблем с превключване на скоростите на ПУНТО-I-СПОРТИНГ.Колата е на сина ми, а той е в чужбина.Сутрин много трудно превключва скоростите.Жилото е сменено миналата година, предполагам е от маслото.По мои спомени карах моето пунто преди години с TUTELA ZC75SYNT.Правилно ли си спомням или нещо бъркам?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Пунто-I,спортинг, 1.6 кубатура, 90кс, мисля, че събира около 2 литра в скоростите.Маслото им не е сменяно и предполагам, че е оригиналното! На двигателя го смених, останаха скоростите... а бе само да ми се върне ПАПУАСЪТ.. ще му кажа как се стопанисва кола!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ако не е сменяно, задължително трябва да се смени. TUTELA TRANSMISSION TECHNYX - това бих избрал ако ще е тутела. Но на този етап не бих карал с него. При всички положения обаче е по-добрия избор от ZC. Да по каталог излиза 1.98л. Интересно, че по каталозите на разни производители, за тази кола се препоръчва доста посредствено масло.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Данчо, много благодаря, маслото вече е сменено, и скоростите влизат като в масло!!!! Изтече странна течност, която си смени цвета няколко пъти, момчето в сервиза предположи, че откакто се е родила тази кола не е сменяно!Естествено ZICOIL 75W/90Весели празници, още веднъж благодаря!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар