Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на масло, Какво ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От днес Бравото/1,4 12 V/ с Приста Лидер 10W40 с подарък плажна кърпа.Смятам да не го карам повече от 5000 км.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

забравих да кажа че го сменям до 10к като доливам 300 грама не повече
      FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Tornado написа:
        От днес Бравото/1,4 12 V/ с Приста Лидер 10W40 с подарък плажна кърпа.Смятам да не го карам повече от 5000 км.
        Карай си го спокойно 8-10К. До сега съм сменял с Мобил 1 10W/40 , Селения 20К (4Л излизат на цената на пълната систетика на Приста), Приста Лидер 10W/40. Карам основно градско и го сменям на 8К. И с трите марки масло колата е била една и съща. Не са тропали повдигачи при студен старт, зимата си върти перфектно сутрин, след като цяла нощ е седяла отвън на -15 -18 градуса. Нито едно от трите не го гори. Ако имах пари за пълна синтетика 5W/40 щях да сипя нея на последната смяна преди две седмици.
        Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
        Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Tornado написа:
          Изгоден Избор ! Ако не я презорваш , няма да имаш грижи ! А, ако хавлията ти е излишна - ....
          FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

YAROSHKH написа:
            Tornado написа:
            Изгоден Избор ! Ако не я презорваш , няма да имаш грижи ! А, ако хавлията ти е излишна - ....
            аз карам същото Приста лидер наливно по 15000км и нямам проблемивърви си както преди с Ессои няма да дам пари за по-скъпо масло зящото няма смисъл
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Аз карам със Selenia 15W40 много е добро само, че гледай да е запечатано в туба да не е наливно. За 6000 км. ми е изгорило 150 гр. масло
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Motul 6100+,пълна синтетика 10w40.

Коментар

Valiosport написа:
                  Аз карам със Selenia 15W40 много е добро само, че гледай да е запечатано в туба да не е наливно. За 6000 км. ми е изгорило 150 гр. масло
                  Къде има наливна Селениа?
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Valiosport написа:
                    Къде има наливна Селениа?
                    Не съм обръщал внимание дали има Selenia наливна искам да кажа да не си взима наливно масло каквото и да е то
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Sash0 написа:
                      Motul 6100+,пълна синтетика 10w40.
                      Маслото, дето си го сипал пич е много добър избор, мма не е пълна синтетика, а е полусинтетично!

Коментар

Предстои ми смяна на масло а имам възможност да закупя на добра цена OMV BIXXOL premium SAE 5W-40, някакви отзиви за него?
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          Предстои ми смяна на масло а имам възможност да закупя на добра цена OMV BIXXOL premium SAE 5W-40, някакви отзиви за него?
                          На каква цена го вземаш?
                          SEAT Leon Cupra 300
                          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                            batproho написа:
                            На каква цена го вземаш?
                            Дават ми Го за 30лв. 4л. туба.Произхода и 100% гарантиран.
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              VooDoo написа:
                              batproho написа:
                              На каква цена го вземаш?
                              Еее, това си е супер оферта! Аз на твое място бих го взел. Е, сега незнам колко е добро това масло, но все пак смятам че няма да е по-лошо от други 5W40 масла. Аз днес дадох 109 лв. за смяна на масло(80) и филтри(29).
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                                batproho написа:
                                VooDoo написа:
                                batproho написа:
                                На каква цена го вземаш?
                                Еее, това си е супер оферта! Аз на твое място бих го взел. Е, сега незнам колко е добро това масло, но все пак смятам че няма да е по-лошо от други 5W40 масла. Аз днес дадох 109 лв. за смяна на масло(80) и филтри(29).
                                По принцип цената на 4л. туба е около 86лв. мисля че беше но просто имам начин да си го намеря на упоменатата от мен цена та за това смятам да рискувам и да си купя.

Коментар

Working...
                                X