trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на масло, Какво ?
Collapse
X
-
Humppa
Сезон 2007 на Кавазакито бях налял полусинтетика YACCO, естествено разновидност за мотоциклетни двигатели. Качествно масло. За двигателя беше прекрасно, съединителя обаче "чаткаше" по-силничко. Ако не се лъжа е френско масло. Използва се от рали състезатели.
Коментар
-
Да ама когато са я писали тая книжка 90% от маслата дето сега ги има тогава не ги е имало А има и нещо друго- защо да не "препоръчаш" ползването на масла които произвежда кой- опааа ТИ, интересна работа а. И забравете за това ,че маслото Селения е направено за Фиат,Алфа и Ланча- поредния пазарен трик и опит за пробутване на собствените стоки.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Здравейте!Преди дни си купих фиат браво.Предстои ми смяна на маслото и майстора ми каза,че има препарат за почистване на смазочната система.И ако някой може да ми каже дали е добре да направя такава промивка,защото не съм наясно с нещата,това ми е първа кола....и няма какво да обяснявам повече :D
Коментар
-
deska.bg написа:Здравейте!Преди дни си купих фиат браво.Предстои ми смяна на маслото и майстора ми каза,че има препарат за почистване на смазочната система.И ако някой може да ми каже дали е добре да направя такава промивка,защото не съм наясно с нещата,това ми е първа кола....и няма какво да обяснявам повече :DFIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Re: Смяна на масло, Какво ?
fanatiliano написа:Налага се да сменям масло дойде му времето. Препоръчайте ми масло за 1.2 16В 80к.с Пунто мк2. До сега бях с Лубрика. Замислям се за Shell Helix но незнам какво кажете ми и за тези полу синтетични, синтетични кое е по добре общо взето всичко. Благодаря предварително.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Humppa
reter написа:Humppa написа:Един съвет - не купувай масло с марка на бензионостация (Шел, ОМВ, Лукойл, и т.н.). Не купувай и немско MANNOL.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар