Искам да си поръчам накладки задни че доста се чува стържене отзад като спирам. Ако някой знае да ми помогне, защото намерих 2 модела и двата ги дават за мареа комби. Фиатката е 2000г 1.9 ЖТД
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кои са моите накладки-задни?
Collapse
X
-
Отваряш и гледаш на място иначе няма 100% сигурност. Аз сменях на Пунтото в каталога на магазина на един комшия имаше само един модел , а те се оказаха друг та ги връщах и после си намерих моя.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
да и аз знам да ги сваля и в магазина, исках да си го спеста ама... :D а колега Tornado сигурен ли си че са тези, аз мислех че е другият вид, и аз от там ги гледах в axm-auto.....и така и не мога да разбера разликата между двата.Това на снимката пластина ли е на накладкатаFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:да и аз знам да ги сваля и в магазина, исках да си го спеста ама... :D а колега Tornado сигурен ли си че са тези, аз мислех че е другият вид, и аз от там ги гледах в axm-auto.....и така и не мога да разбера разликата между двата.Това на снимката пластина ли е на накладкатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар