Някой има ли представа колко струва агренажния комплект за Мареа 1.8 16в weekend 97 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агренажен комплект цена?
Collapse
X
-
Re: Агренажен комплект цена?
Glezyran написа:Някой има ли представа колко струва агренажния комплект за Мареа 1.8 16в weekend 97 годинаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Колега на мен обслужването ми излезна 270 лв с работата. Смениха ми двата ремъка и всички ролки без 1 на пистовия. Обслужването го направи Киро Алфата от Княжево.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Re: Агренажен комплект цена?
Tornado написа:Glezyran написа:Някой има ли представа колко струва агренажния комплект за Мареа 1.8 16в weekend 97 годинаФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
За ангренажа.http://axm-auto.com/index2.php?brand...nkl=2&show=1и водна помпа ако имаш желание защото и тя се явява неподвижна ролка.http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Мисля, че тук мога да попитам...при смяна на ангренажа колко от вас сменят водна помпа и семерингите на валовете....понеже уважаван от мен колега, на който мисля да си доверя колата в най-скоро време за тая манипулация ми каза, че е задължително да се сменят?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Мисля, че тук мога да попитам...при смяна на ангренажа колко от вас сменят водна помпа и семерингите на валовете....понеже уважаван от мен колега, на който мисля да си доверя колата в най-скоро време за тая манипулация ми каза, че е задължително да се сменят?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Geraka написа:Мисля, че тук мога да попитам...при смяна на ангренажа колко от вас сменят водна помпа и семерингите на валовете....понеже уважаван от мен колега, на който мисля да си доверя колата в най-скоро време за тая манипулация ми каза, че е задължително да се сменят?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ivannik написа:В този случай може да се преглътне един ремък за 30-40 лева,дано само не трябва да се сменят и ролките,че тогава става по-дебело.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Geraka написа:Мисля, че тук мога да попитам...при смяна на ангренажа колко от вас сменят водна помпа и семерингите на валовете....понеже уважаван от мен колега, на който мисля да си доверя колата в най-скоро време за тая манипулация ми каза, че е задължително да се сменят?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар