Може и да задавам тъпи въпроси, обаче, понеже съм жена :D и понеже за първи път ще сменям маслото на моята каляска, имам нужда от малка консултация! Та колата е Fiat Seicento 2001 1.1 S и нямам представа колко масло ще ми е необходимо. Ако някой има представа, моля да каже! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на масло на Seicento
Collapse
X
-
Re: смяна на масло на Seicento
Sesil написа:Може и да задавам тъпи въпроси, обаче, понеже съм жена :D и понеже за първи път ще сменям маслото на моята каляска, имам нужда от малка консултация! Та колата е Fiat Seicento 2001 1.1 S и нямам представа колко масло ще ми е необходимо. Ако някой има представа, моля да каже! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Re: смяна на масло на Seicento
van_dal написа:Sesil написа:Може и да задавам тъпи въпроси, обаче, понеже съм жена :D и понеже за първи път ще сменям маслото на моята каляска, имам нужда от малка консултация! Та колата е Fiat Seicento 2001 1.1 S и нямам представа колко масло ще ми е необходимо. Ако някой има представа, моля да каже! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
bboyd написа:абе колеги сори за тъпиъ въпрос но тази въшка да сабира толкова моито пунто събира 2,700,800 грама 1,2 а това да не е с двигателна камионFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
ами колега толкова си пише в книгите а и на щеката се вижда до каде е http://storage.fiat-bg.org/Books/Pun...o_Rus/p181.jpgФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар