Здравейте,имам Fiat Bravo 1.8 GT 1996г.,преди 500 км смених маслото и филтъра наляха ми 4 литра Selenia,достатъчно ли е?Имам информация от форума и на места пише че 4,9 литра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло
Collapse
X
-
alvanovo написа:VooDoo написа:Не знам точно колко масло взема 1.8/16 , но би трябвало 4л. да са достатачно- даже може и да е малко в повече. Гледай на щеката нивото на маслото да е в средата или най-много на максимума. Но 4.9 л. е апсурд според мен.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:alvanovo написа:VooDoo написа:Не знам точно колко масло взема 1.8/16 , но би трябвало 4л. да са достатачно- даже може и да е малко в повече. Гледай на щеката нивото на маслото да е в средата или най-много на максимума. Но 4.9 л. е апсурд според мен.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
VooDoo написа:alvanovo написа:VooDoo написа:Не знам точно колко масло взема 1.8/16 , но би трябвало 4л. да са достатачно- даже може и да е малко в повече. Гледай на щеката нивото на маслото да е в средата или най-много на максимума. Но 4.9 л. е апсурд според мен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
MadHead написа:Аз като налея 4л и отива до средата на щеката. Абе 4.3л и си на МАХФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар