имам някъф проблем значи като покарам малко повечко с моито пунто и стрелката за антифиза или там квото е :D отива почти до червеното а преди това съм сипвам антифриз полвин шишле от кво го праи тоя номер някои има ли си на идея ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам 1 въпрос свързан с антифиза и налягането му :)
Collapse
X
-
аз така и не разбрах точно въпроса ти антифриза ли ти се губи,че доливаш? доколкото разбирам прегрява колата,може да е както нещо малко-например не си обезвъздушил системата или не ти работи термостата,така може да е и нещо много по-сериозно,като да речем не ти работи водната помпа..."надува" ли ти течността в разширителния съд? Ако не знаеш какво правиш,я закар възможно най-безопасно в сервиз,защото това е сериозен проблем,който може да ти скапе двигателя за отрицателно време!ex.Мареа ТД100
-
ем това смятам да направя начи въпроса ми колега не е много ясен защото сипвам антифриз и като покарам 4ас и полвина два и стрелката почва да отива близо до червена лампа а опитах да отворя и антифриза почва да излзиа (нали аз леко развъртам да не избие.. ) и си излиза малко по малко и това ме навежда на мисулта ,че не храрчи антифирз ами загрява баща ми вика ,че може да е от радиатора ама и тои е специялист колкото съм и аз и за това исках от тук компентно менениеFiat Punto 1.2 75hp 95.
Коментар
-
nikoga написа:ем това смятам да направя начи въпроса ми колега не е много ясен защото сипвам антифриз и като покарам 4ас и полвина два и стрелката почва да отива близо до червена лампа а опитах да отворя и антифриза почва да излзиа (нали аз леко развъртам да не избие.. ) и си излиза малко по малко и това ме навежда на мисулта ,че не храрчи антифирз ами загрява баща ми вика ,че може да е от радиатора ама и тои е специялист колкото съм и аз и за това исках от тук компентно менениеex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар