Днеска ходих на маистор...и тои ми каза че спирачната течност не се смения(При смяната можело да избият спирачните маркучи),както и маслото за хидравликата...а само се доливало...????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На Колко време се сменя спирачна течност и масло хидравлика
Collapse
X
-
Бе ако са хубави не бараи по хубави няма да сложиш. Хидравликата не очакваи да е бистра но спирачната ако е бистричка по добре не се занимаваи. Аи хидравлична можеш да смениш щом ти е мерак при нея има повече фактори които я замърсяват ама спирачната и за мен е безмислено, освен ако не е няква бозава, чакам някои да ме убеди в противното.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Бе ако са хубави не бараи по хубави няма да сложиш. Хидравликата не очакваи да е бистра но спирачната ако е бистричка по добре не се занимаваи. Аи хидравлична можеш да смениш щом ти е мерак при нея има повече фактори които я замърсяват ама спирачната и за мен е безмислено, освен ако не е няква бозава, чакам някои да ме убеди в противното.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Бе ако са хубави не бараи по хубави няма да сложиш. Хидравликата не очакваи да е бистра но спирачната ако е бистричка по добре не се занимаваи. Аи хидравлична можеш да смениш щом ти е мерак при нея има повече фактори които я замърсяват ама спирачната и за мен е безмислено, освен ако не е няква бозава, чакам някои да ме убеди в противното.
Коментар
-
TIP написа:Slavi_Lancia написа:Бе ако са хубави не бараи по хубави няма да сложиш. Хидравликата не очакваи да е бистра но спирачната ако е бистричка по добре не се занимаваи. Аи хидравлична можеш да смениш щом ти е мерак при нея има повече фактори които я замърсяват ама спирачната и за мен е безмислено, освен ако не е няква бозава, чакам някои да ме убеди в противното.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
4api написа:Slavi_Lancia написа:Бе ако са хубави не бараи по хубави няма да сложиш. Хидравликата не очакваи да е бистра но спирачната ако е бистричка по добре не се занимаваи. Аи хидравлична можеш да смениш щом ти е мерак при нея има повече фактори които я замърсяват ама спирачната и за мен е безмислено, освен ако не е няква бозава, чакам някои да ме убеди в противното.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Бе ако са хубави не бараи по хубави няма да сложиш. Хидравликата не очакваи да е бистра но спирачната ако е бистричка по добре не се занимаваи. Аи хидравлична можеш да смениш щом ти е мерак при нея има повече фактори които я замърсяват ама спирачната и за мен е безмислено, освен ако не е няква бозава, чакам някои да ме убеди в противното.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Разбира се, че се сменя! Изрично го пише в сервизното ръководство (цитирано от TIP)! А това, че повечето пишман майстори гледат да не се занимават с това е друг въпрос. И на мен един такъв ми развиваше теории, че не се сменя.Между другото да си знаете... и маслото в скоростната кутия е добре да се подменя! :PFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар