Здарвейте,Вчера майстора ми каза, че трябва да се сменят предните две гуми и да се балансират, мисля че спецификациите, които спомена бяха 150/70/13, но може и да се лъжа. Питането ми е това, от къде да намеря възможно най-евтините нови гуми и евентуално колко пари да си приготвя, включае и смяната. От Пловдив съм.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за евтини гуми в Пловдив
Collapse
X
-
Re: Съвет за евтини гуми в Пловдив
scrolllock написа:Здарвейте,Вчера майстора ми каза, че трябва да се сменят предните две гуми и да се балансират, мисля че спецификациите, които спомена бяха 150/70/13, но може и да се лъжа. Питането ми е това, от къде да намеря възможно най-евтините нови гуми и евентуално колко пари да си приготвя, включае и смяната. От Пловдив съм.Благодаря!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Темата е малко старичка ни и моя проблем е същия Днес след много обикаляне неможах да си намеря евтини гуми !Най-евтините които ми предложиха бяха 90лв Търсих представителите на траял на бул "източен" но на посочения адрес няма нищо Ако знаете къде са се преместили или откъде да си купя евтини нови гуми моля кажете ! Размера на джантата е 15 цола - ширината може да е 185, 195,205 а височината от 55 до 65 все става като цена и за 4-те гуми не повече от 280 лв И гумите да са летни ! Вече 11г карам и досега зимна гума не съм слагал и нямам никакви проблемиLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Re: д
kantarev написа:90 лева за зимна 15-ка не са много ако включва и монтажаLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Re: д
maxuel82 написа:kantarev написа:90 лева за зимна 15-ка не са много ако включва и монтажаNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар