Колеги от форума,някой има ли информация или впечатления от масло SONIKO че приятелче усилено ме агитира/естествено той го сменя/ и убеждава.Досега/110 х.км/ със Селенията ТД нямам никакви проблеми и двигателят не е мръднал.Никакви ремонти и е изтребител.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло ще ми препоръчате
Collapse
X
-
rumbaka написа:Някой има ли гледна точка за маслата на алпин защото познавам хора който го вкарват от германия и зная че 100% няма да е менте ако си взема от тях 10Х40 синтетика или пълна синтетика споделете кое ще е по добро и дали ще работи добре италянски мотор с немско масло благодаря предварително.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
rumbaka написа:Кои спецификаций да гледам защото малко съм бос не мога да разбера за кое става въпрос.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар