Колеги интересуваме някои дали е купувал ексцентрични болтове...с помоща на които може да се слагат джанти с размер 4х100 на главина 4х98...?Ако да от къде и колко кинти?В пловдив има ли магазин където се предлагат?Благодаря предварително!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ексцентрични болтове
Collapse
X
-
Re: Ексцентрични болтове
mufa_bg написа:Колеги интересуваме някои дали е купувал ексцентрични болтове...с помоща на които може да се слагат джанти с размер 4х100 на главина 4х98...?Ако да от къде и колко кинти?В пловдив има ли магазин където се предлагат?Благодаря предварително!!!!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Тия болтове ги има тука тука в София ги има.30-на кинта е комплекта,ОБАЧЕ преди когато си търсех джанти си бех намерил едни много яки,бяха обаче 4х100,в гумаджийницата в която се продаваха като видяха че ги искам за фиат ми казаха че не е добра идея,но ще ми ги качат с въпросните болтове ако искам но от там нататъка не поемат никъкви отговорности.Склонен съм да им вярваям,защото си мисля че тази заменка си е чисто побългаряване,тъп компромис.Секи сам си преценява.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Така че си търси джанти 4х98 и не се вкарвай във филми ако ти е мил живота.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Shadowandust написа:Аз като човек който си искарва хляба със стругарство ти казвам да не се занимаваш с глупости,тоя зглобка в колата ти не е шега работа. ПП:досега не съм чул колега да е "продал" майка си.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Който не знае за какво става въпрос е по-добре да си замълчи и да не се излага Мой приятел кара с такива болтове доста време вече Болтовете по ниюо не се различават от обикновените с изключение на конуса , който им позволява да се нагодят ! По-опасно е с обикновени болтове да мъчиш да сложиш 4х100 на 4х98 главина и да ти хванат 3-4 резби от колкото тези.Айде вийте болтовете и ми кажете кое по-точно им е опасното Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Коментар
-
NqKvo_GaDno написа:Който не знае за какво става въпрос е по-добре да си замълчи и да не се излага Мой приятел кара с такива болтове доста време вече Болтовете по ниюо не се различават от обикновените с изключение на конуса , който им позволява да се нагодят ! По-опасно е с обикновени болтове да мъчиш да сложиш 4х100 на 4х98 главина и да ти хванат 3-4 резби от колкото тези.Айде вийте болтовете и ми кажете кое по-точно им е опасното Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар