Здравейте...винаги съм си карал фиата с Селения Голдhttp://www.baxcar.com/masla_sintetichni.phpимам сигорно към 3,4 смени... и винаги си е работила перфектноне ми гори масло...предимно я карам на метан...13’000 км. и го сменямедин приятел ми предлага товаhttp://www.prista-oil.com/technical/...-ULTRA.pdfза скромната цена от 10 лв. 5л. туба...запечатана си е ... не е отваряна ...от магазин е тубата та питах в 1 магазин и ми казаха че пристата има по-добри качества от селениа-таедвали е така...и се двуомя дали да взема пристата на смешната цена 10 лв... 5в-30?а и друго..дали ще ми го изгори двигателя при условие че е 5в а не 10в по рядко е от селениа-таГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Селениа или приста ?
Collapse
X
-
май... ще взема пристатазащото гледах 4л. туба имаше етикет от лукойл 67 лв. и някакви стотинки.....пак тая дето е 1л. беше 17 лв ако не се лъжаза 15 лв двете неща е доста изгодно...пък както каза горе колегата van_dal ,ако не ми хареса ще си сложа селенията... поне ще си промия двигателя...също ми споделиха от магазина дето казаха,че пристата е по-добра от селенията...като колата се кара на гаЗ това 5в нараствало малко... отколкот кат се кара на бензин...бе бая глупости май разправят в тия магазини...
Коментар
-
mitaka85 написа:сега колега, селения има добавки които отговарят за металните части на фиат с други думи тези масла каквито и да са / мобил, приста, валволин и т.н./ нямат тези добавки. помисли си добре.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:mitaka85 написа:сега колега, селения има добавки които отговарят за металните части на фиат с други думи тези масла каквито и да са / мобил, приста, валволин и т.н./ нямат тези добавки. помисли си добре.
Коментар
-
alvanovo написа:сигурен ли си, че цената е 10лв за 5 литра?
Коментар
-
u_bo
е аз щях да слагам приста ( 3 смени досега със Селениа) ,но взех Магнатек от представител със ОТСТЪПКА - дойде ми на цената на пристата - затова съм с Кастрол Магнатек, а не с приста (селениа я слагам на 3-то място) - разбира се за пълната синтетика на приста говоря.п.с. - не забравяте ли къде се прави селенията - на юг от нас , а не на запад
Коментар
-
zloben9000 написа:СЕЛЕНИЯ не рискувай с друго !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар