Здравейте колеги. Искам да питам от къде се проверява маслото на скоростната кутия и дали маслото на диферинциала е общо със скоростната кутия.Благодаря Колата е Пунто 1.1/55 -1995г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло скорости на Пунто 1.1/55/
Collapse
X
-
Re: Масло скоросто на Пунто 1.1/55/
mladenp написа:Извинявам се , но къде се намира /от коя страна / е пробката за наливане.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:mladenp написа:Извинявам се , но къде се намира /от коя страна / е пробката за наливане.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
NewUser написа:Neno Er написа:mladenp написа:Извинявам се , но къде се намира /от коя страна / е пробката за наливане.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
nkalizatura написа:колеги ка се налива масло в пробката отстрани ?!? тя не е ли за проверка на нивото?!? нещо се обърках
Коментар
-
брат не ми е нито първа кола нито за пръв път ще доливам сменям и т.н. масла....не се обиждам Просто ми е странно как в хоризонтална дупка ще се налива масло ...? за мен трябва това да е пробка за проверка както при Фолксваген Опел и Вартбург... колко масло се налива? как да преценя? колко литра събира ??Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
nkalizatura написа:брат не ми е нито първа кола нито за пръв път ще доливам сменям и т.н. масла....не се обиждам Просто ми е странно как в хоризонтална дупка ще се налива масло ...? за мен трябва това да е пробка за проверка както при Фолксваген Опел и Вартбург... колко масло се налива? как да преценя? колко литра събира ??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар