Дилемата ми е какви гими да взема.Избора ми между Дебика 185/60 за 83 лв с монтажилиМалатеста 185/ 65 за 53 лв без монтаж.Какво ще ме посъветвате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гуми
Collapse
X
-
Въпрос за гуми
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Въпрос за гуми
infineon написа:Дилемата ми е какви гими да взема.Избора ми между Дебика 185/60 за 83 лв с монтажилиМалатеста 185/ 65 за 53 лв без монтаж.Какво ще ме посъветватеMarea HLX 147ps
Коментар
-
Re: Въпрос за гуми
infineon написа:Дилемата ми е какви гими да взема.Избора ми между Дебика 185/60 за 83 лв с монтажилиМалатеста 185/ 65 за 53 лв без монтаж.Какво ще ме посъветватеAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Мерси за съветите.Значи за летни питам.Малатестата са регенерат наистина но ме убеждават че били мн добри уж, пък гледам в практикер само регенерати продават.2 ра употреба гуми неискам, ако ще и лоша марка да са ама да знам че са нови, и нямат скрити дефекти.Знам че има и по хубави гуми, ама за сега това ми е избора, и дебика-та е с най ниска ценаНадявам се че дебика-та няма да се окаже най голямото дърво сред гумите??http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Без да имам конкретни впечатления от дебица имам опасения, че след втория или максимум третия си летен сезон ще бъде опасна за каране...Просто предчувствие Колкото и шокиращо да звучи, може би малатестата би била по-добър избор.И все пак е по-добре да изчакаш мнение от практик а не от пророкI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
infineon написа:Мерси за съветите.Значи за летни питам.Малатестата са регенерат наистина но ме убеждават че били мн добри уж, пък гледам в практикер само регенерати продават.2 ра употреба гуми неискам, ако ще и лоша марка да са ама да знам че са нови, и нямат скрити дефекти.Знам че има и по хубави гуми, ама за сега това ми е избора, и дебика-та е с най ниска ценаНадявам се че дебика-та няма да се окаже най голямото дърво сред гумите??Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар