Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

от зимни към летни гуми и обратно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zzzz323 написа:
    georgiarg написа:
    Според мен още малко и трябва да се сменят то и да завали някаквъв сняг ще е мокър и няма да се задържа по пътя
    Ех колега ако при вас чистят снега така както при нас повярвай ми след смяната на гумите няма да можеш да мръднеш и на 100м.от вас.
    Аз пък цяла зима карах с летни гуми, даже и по витоша и по сняг и никъде не се е налагало някой да ме бута или дърпа.Хубави летни гуми са по добри от евтини зимни мисля.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
      Аз пък цяла зима карах с летни гуми... ...и по сняг и никъде не се е налагало някой да ме бута или дърпа...
      И аз така Внимателската обаче
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

То така и аз на старата кола летни гуми стил слик зимата и нямаше проблеми ама си е друго като знаеш че трябва да спираш екстремно и да влизаш в завоите на карате. Най-малката грешка и става няма такава дискотека ХАХАХАХА
        FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Е колеги знам че доста избързах с летните гуми, но така се стекоха обстоятелствата тази година
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
            Е колеги знам че доста избързах с летните гуми, но така се стекоха обстоятелствата тази година
            Май не само ти, а всички които са си сложили вече летните гуми са поизбързали тази година.
            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
            Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
              wazmo написа:
              Май не само ти, а всички които са си сложили вече летните гуми са поизбързали тази година.
              Не виждам с какво съм избързал. От две седмици съм с летни гуми и нямам никакви проблеми - щом ходя до Самоков без колизии. Почти никъде няма сняг по асфалта, само е мокър - летните ми гуми се държат по-добре от зимните на мокро. :D
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Е аз днеска сутринта обаче потривах самодоволно ръце по Витиня че слушкам като ми говорят.
                BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
                X