СТЕГНЕТЕ СЕ МАЛКО!!! И да ВИКАМ!!!! Затова с големи букви го пиша, предната кола ми беше Фолцваген и познайте в кой форум се бях регистрирал. Радвах се не само, че продадох колата, а и че не ми се наложи да влизам повече във форума им. Не бъдете като тях аз съм доста по-млад от вас, а се карате за някакви детински глупости. Накрая няма да пусна повече никаква тема само конфликти започнаха, а просто питах за 1 глупаво масло........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло
Collapse
X
-
Колега в крайна сметка избора на масло е твой личен...Всеки си хвали маслото,всеки изтънква положителните черти и т.н.Аз в момента съм с Мобил Супер С,но като дойде смяната ще сложа Селения.Сигурно след това ще сложа Кастрол,после друго масло и т.н.Но накрая само от едно от тях или две ще останеш по-доволен отколкото другите.Според мен съвременните моторни масла се правят все по качествени...Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Humppa
Масло YACCO слагах по миналата година на мотора и не съм доволен. Много тънко му дойде, скоростите чаткаха силно... Миналата смених с MOTUL и се поорави малко.
Коментар
-
Re: Масло
Suppish написа:За пореден път баналната тема тааа някакви впечатления от марката Yacco, че много ми го хвалят това масло ама да не сгафяPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар