Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СТЕГНЕТЕ СЕ МАЛКО!!! И да ВИКАМ!!!! Затова с големи букви го пиша, предната кола ми беше Фолцваген и познайте в кой форум се бях регистрирал. Радвах се не само, че продадох колата, а и че не ми се наложи да влизам повече във форума им. Не бъдете като тях аз съм доста по-млад от вас, а се карате за някакви детински глупости. Накрая няма да пусна повече никаква тема само конфликти започнаха, а просто питах за 1 глупаво масло........
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Колега в крайна сметка избора на масло е твой личен...Всеки си хвали маслото,всеки изтънква положителните черти и т.н.Аз в момента съм с Мобил Супер С,но като дойде смяната ще сложа Селения.Сигурно след това ще сложа Кастрол,после друго масло и т.н.Но накрая само от едно от тях или две ще останеш по-доволен отколкото другите.Според мен съвременните моторни масла се правят все по качествени...
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Масло YACCO слагах по миналата година на мотора и не съм доволен. Много тънко му дойде, скоростите чаткаха силно... Миналата смених с MOTUL и се поорави малко.

Коментар

масло

Имам Фиат Марея и го карам с GM-полусинтетично не е толкова скъпо -49лв.-5 литра и съм доволин от него.Вече за втори път го сменям.

Коментар

Re: Масло

Suppish написа:
            За пореден път баналната тема тааа някакви впечатления от марката Yacco, че много ми го хвалят това масло ама да не сгафя
            Здравейте!Въпросното масло е френско! Yacco, ELF, TOTAL се предлагат масово по магазините за френски резервни части - например Старс-94. Когато съм питал, от трите масла хората препоръчват Total. Не съм карал с тези масла и по-конкретен отговор не мога да дам. Но ви съветвам да си изберете масло, което да удовлетворява спецификациите за вашия двигател.За Селенията, спора е голям! Аз също не карам със Селения, но има колеги, които карат. И вообще този спор е безмислен, защото никой от нас не може да отвори ДВГ след някакви километри и да оцени износването! Аз съм заложил на масло което отговаря на най-високите изисквания по API, пък времето ще покаже. Успех!
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
            X