За пореден път баналната тема тааа някакви впечатления от марката Yacco, че много ми го хвалят това масло ама да не сгафя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло
Collapse
X
-
bivmo
-
Навсякъде Селения та Селения 1 майстор не ми е казал Сложи Селения амаааааааа трябва да попитам де макар че Селенията нещо не ми вдъхва доверие незнам защо...MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Не се вкарвай във филми.Стига експерименти , един хвали , друг хвали но ако "хвърли кърпа" тези дето хвалят ли ще го оправят мотора. Слагай нещо изпитано :D СелениаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Suppish написа:Навсякъде Селения та Селения 1 майстор не ми е казал Сложи Селения амаааааааа трябва да попитам де макар че Селенията нещо не ми вдъхва доверие незнам защо...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
НЯМА ДА СМЕНЯМ МАСЛОТО!!!!!!!! Ще правя като първата собственичка на бравото ми, сменила 1 път маслото и до 110 000 км нищо не пипала и двигателя родил, че даже купили нов мотор, та сега се радвам на двигател на 50 000км. Като сдаде багажа ще поръчваме клубно нов двигател за мене, белким дадат отстъпка :DMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Стига с тази Селения това че са се договорили Фиат и някои си да изкарват пари на чужд гръб е друг въпрос.За Опел дават ли някъде да се кара с Приста защото аз 5г. го карах с такова масло и мотора не мръдна.Сега Фиата го карам с I.G.A.T и съм доволен.Мисля за следващата смяна да почна пак с Приста.Всички мотори са еднакви и каквото и да сипете няма да имате проблеми само да не е рециклирано маслото както го прявят в Турция и после познаите къде отива с хубави опаковки и надписи.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Два пъти досега съм слагал Yacco VX 1000 5W40( пълна синтетика) и мога да кажа,че съм доволен- никакво тракане на клапани дори при ниски температури. За 10000 км. нивото на маслото не беше мръднало. Цената на която го купувам е 20 лв./литър с малка отстъпка.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
zzzz323 написа:Стига с тази Селения това че са се договорили Фиат и някои си да изкарват пари на чужд гръб е друг въпрос.За Опел дават ли някъде да се кара с Приста защото аз 5г. го карах с такова масло и мотора не мръдна.Сега Фиата го карам с I.G.A.T и съм доволен.Мисля за следващата смяна да почна пак с Приста.Всички мотори са еднакви и каквото и да сипете няма да имате проблеми само да не е рециклирано маслото както го прявят в Турция и после познаите къде отива с хубави опаковки и надписи.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:zzzz323 написа:Стига с тази Селения това че са се договорили Фиат и някои си да изкарват пари на чужд гръб е друг въпрос.За Опел дават ли някъде да се кара с Приста защото аз 5г. го карах с такова масло и мотора не мръдна.Сега Фиата го карам с I.G.A.T и съм доволен.Мисля за следващата смяна да почна пак с Приста.Всички мотори са еднакви и каквото и да сипете няма да имате проблеми само да не е рециклирано маслото както го прявят в Турция и после познаите къде отива с хубави опаковки и надписи.
Коментар
-
Ей значи аман от разбирачи като теб Атанас 71 ти излезна не само разбирач,философ,а и май се бараш за голям майстор.Като не си запознат с някой елементарни работи не се изказвай неподготвен.Защо ли защото точно такива като теб ходят и се бият в гърдите колко разбират,а не забелязват как другите им се подиграват.Айде стига сме се правели на велики.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
zzzz323 написа:Ей значи аман от разбирачи като теб Атанас 71 ти излезна не само разбирач,философ,а и май се бараш за голям майстор.Като не си запознат с някой елементарни работи не се изказвай неподготвен.Защо ли защото точно такива като теб ходят и се бият в гърдите колко разбират,а не забелязват как другите им се подиграват.Айде стига сме се правели на велики.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ей монтьорчето не се прави на разбирач какъвто не си,освен да те гледам какъв си позьор и да ти показвам правилният път,друго не мога да направя за теб.Такива в София си ги имаме колкото искаш ходи да се преподаваш там по селата може да ти върже някой,а за ФИЛОСОФИЯТА оценката ми беше;5 1/2 Впрочем да не би да си дилър на Селения за България та за това да я хвалиш толкова,ако е така извинявам се,че ти режа от клиентите. 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. "Модераторски екип на fiat-bg.org"FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
zzzz323 написа:Ей монтьорчето не се прави на разбирач какъвто не си,освен да те гледам какъв си позьор и да ти показвам правилният път,друго не мога да направя за теб.Такива в София си ги имаме колкото искаш ходи да се преподаваш там по селата може да ти върже някой,а за ФИЛОСОФИЯТА оценката ми беше;5 1/2 Впрочем да не би да си дилър на Селения за България та за това да я хвалиш толкова,ако е така извинявам се,че ти режа от клиентите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар