Здравейте, колеги !Имам питане относно какво масло да си купя и колко масло ми побира колицата ЗВЕРА е Fiat Punto 2000г 1.2 16 V.В един магазин ми предложиха да си купя Селения Голд и ми казаха да си взема 3 литра защото колицата побирала 2.8 литра.В другите магазини ми казват савсем други неща че сабира 3.5 литра и да не купувам Селения била.............Та вие имате доста повече опит с Италианките и ще буда благодарен за вашите мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло ми трябва и какво да си купя
Collapse
X
-
Да много от Нас карат и с други изпитани вече с времето масла .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
аз повече няма да карам с селения имам същото пунто като колегата сабира толкова 2.8 аз му сипвам кам 2.5 ще питате защо ами като сипах пурвият път 2,8 литра малото изби от някаде и като си изкара необходимото спря а като си слагам друго масло колкото трябва по каталог не протича от никаде ква е тая селения незнам повече селения неФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
bboyd написа:аз повече няма да карам с селения имам същото пунто като колегата сабира толкова 2.8 аз му сипвам кам 2.5 ще питате защо ами като сипах пурвият път 2,8 литра малото изби от някаде и като си изкара необходимото спря а като си слагам друго масло колкото трябва по каталог не протича от никаде ква е тая селения незнам повече селения неФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
bboyd написа:а вие се базикате но като сте такива мозаци защо като си сложа кастрол или друго хубаво масло нямам проблем а като сложа тази жабарска боза става така а шегаджи а чушкарите да не се обаждат да си гледат зеленчуцитеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар