Нов съм във форума ,ако нещо не съм направил както трябва моля да беда извинен.Жена ми си купи фиат уно 45 и се налага да му се сменят консумативите,интересува ме какво масло е най подходящо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво двигателно масло за уно 45 бензин
Collapse
X
-
Re: Какво двигателно масло за уно 45 бензин
vankata450r написа:Нов съм във форума ,ако нещо не съм направил както трябва моля да беда извинен.Жена ми си купи фиат уно 45 и се налага да му се сменят консумативите,интересува ме какво масло е най подходящо.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Аз лично карам с Mobil Super S 10W40 и съм доволен.Тиха и равномерна работа на двигателя без тракания на повдигачи при студен двигател и т.н.Заложих на изпитано и доказано качество макар че много колеги твърдят че при нас повечето маркови масла са ментета или гаражна изработка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bivmo
-
durtiq666 написа:колега ще можеш ли да ми кажеш дали се продават и в град Шумен тези масла.нещо адрес или име на магазин да ми кажеш на някои дистрибутор?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Uno-то го карах само с Valvoline 15W40 в продължение на 6 години, с това масло колата вървеше перфектно и не го харчеше маслотоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар