Мен лично разход на масло от порядъка на до 1 литър за 10000 км. не ме притеснява дори ме радва като си знам от време на време как я изпържвам Мареата.Няма такъв автомобил който да има нулев разход на масло все пак буталните пръстени не са от силикон да обират всичкото масло по стените на цилидъра.Всеки който няма разход на масло да се замисли колко студени старта прави на ден и колко пъти в седмицата изминава по над 100 км. на един път.
Многократно съм го казвал че няма такъв двигател който да не гори масло , не е измислен още. Да ама не като се появи някой и каже моята не гори и грам
Мен лично разход на масло от порядъка на до 1 литър за 10000 км. не ме притеснява дори ме радва като си знам от време на време как я изпържвам Мареата.Няма такъв автомобил който да има нулев разход на масло все пак буталните пръстени не са от силикон да обират всичкото масло по стените на цилидъра.Всеки който няма разход на масло да се замисли колко студени старта прави на ден и колко пъти в седмицата изминава по над 100 км. на един път.
Многократно съм го казвал че няма такъв двигател който да не гори масло , не е измислен още. Да ама не като се появи някой и каже моята не гори и грам
Какво за теб е понятието "нормално горене на масло" и "не гори" под формата на литри да речем на 10 хиляди километра?
Аз маслото по принцип не си го купувам от Габрово и не мога да ти кажа къде точно се продава и има голям избор...!Но ми казаха,че на Шавара имало доста вида масла..
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
По принцип и в Габрово се предлага Селения на едно място ама човека е турчин :D От него съм си купувал винаги, защото ми е казвал, че от 10 години е дистрибутор ама тоя път ще е от София. А този Христо, за който ми говорите, какъв му е ника?
Коментар